Ethereum ETFs spustí dříve, než se předpokládalo

31.05.2024 20:20 Navzdory dřívějšímu přesvědčení, že ETFs na Ethereum budou reálně spuštěny až v červenci či srpnu, se nyní zdá červen jako pravděpodobnější varianta. Článek Ethereum ETFs spustí dříve, než se předpokládalo z webového portálu Finex.cz.

Top 3 kryptoměny s cenou pod 1 dolar s potenciálem masivního růstu

31.05.2024 20:20 Jedním ze způsobů vydělávání na kryptoměnách je investice do tokenů, které mají momentálně nízkou cenu a zároveň určitý potenciál. U jakých 3 kryptoměn toto můžeme sledovat? Článek Top 3 kryptoměny s cenou pod 1 dolar s potenciálem masivního růstu z webového portálu Finex.cz.

Je LUNA zpátky? Terra a Do Kwon uzavřeli dohodu s americkými úřady

31.05.2024 04:20 Věrným fanouškům ekosystému Terra, jehož krach způsobil pád kryptoměnového trhu na jaře roku 2022, nyní svitla naděje, že by projekt mohl být očištěn. A kryptoměna vzrostla o 35 %. Článek Je LUNA zpátky? Terra a Do Kwon uzavřeli dohodu s americkými úřady z webového portálu Finex.cz.

Memecoin, který vymyslela ChatGPT, dosáhl kapitalizace 600 milionů USD a listují ho světové burzy

30.05.2024 12:50 Memecoin vytvořený pomocí ChatGPT během měsíce několikanásobně vzrostl. Autor tvrdí, že on za úspěch "nemůže". Článek Memecoin, který vymyslela ChatGPT, dosáhl kapitalizace 600 milionů USD a listují ho světové burzy z webového portálu Finex.cz.

5 věcí, které mohou Ethereum ETFs znamenat pro ostatní altcoiny

30.05.2024 05:20 Jaký dopad může mít schválení Ethereum ETFs na vaše oblíbené altcoinové projekty? Některé z nich mohou jednoznačně profitovat, jiné mohou čelit výzvám. Článek 5 věcí, které mohou Ethereum ETFs znamenat pro ostatní altcoiny z webového portálu Finex.cz.

Mezi 10 nejobchodovanějšími kryptoměnami jsou 4 memecoiny. Které?

29.05.2024 07:00 Tradeři na derivátových kryptoměnových burzách se začali zaměřovat na memecoiny. Aktuálně jsou proto hned 4 z nich v top desítce kryptoměn s největším open interestem. Článek Mezi 10 nejobchodovanějšími kryptoměnami jsou 4 memecoiny. Které? z webového portálu Finex.cz.

Růst ceny Etherea je nevyhnutelný, a to z těchto důvodů

29.05.2024 00:01 Překvapivé schválení ETFs na ethery bude mít podobný vliv na trh jako schválení fondů na bitcoiny. Navíc je to další signál přijetí kryptoměn. Článek Růst ceny Etherea je nevyhnutelný, a to z těchto důvodů z webového portálu Finex.cz.

Ethereum ETF bude lepší pro Bitcoin, vyjádřil se Michael Saylor

28.05.2024 01:50 Schválení spotových ETFs na Ethereum má přinést změny v institucionálních investicích do kryptoměn a podpořit Ethereum. Ale Bitcoin ještě víc. Proč? Článek Ethereum ETF bude lepší pro Bitcoin, vyjádřil se Michael Saylor z webového portálu Finex.cz.

Donald Trump zveřejnil, jaký postoj zastane ke kryptoměnám, pokud bude zvolen | Finex Coin Week

27.05.2024 11:10 Kryptoměny ovlivňují americkou politiku, částečně to souvisí i se schválením Ethereum ETF v minulém týdnu. To nejdůležitější z posledních 168 hodin v kryptoměnách přináší Finex Coin Week. Článek Donald Trump zveřejnil, jaký postoj zastane ke kryptoměnám, pokud bude zvolen | Finex Coin Week z webového portálu Finex.cz.

Nvidia slaví historický úspěch a Nasdaq láme rekordy. Ethereum ETF schválena! | Burza s odstupe

26.05.2024 20:10 Proč akcie Nvidia opět vystřelily ke hvězdám a jak se dařilo evropským akciím a komoditám? Jaký vliv mělo schválení Ethereum ETF na cenu této kryptoměny? Článek Nvidia slaví historický úspěch a Nasdaq láme rekordy. Ethereum ETF schválena! | Burza s odstupem z webového portálu Finex.cz.

Digitální měny centrálních bank dostaly v USA stopku. Vše se ale ještě může změnit

25.05.2024 00:50 V USA byl schválen zákon, který omezuje Fed v jeho snahách o vytvoření a řízení vlastní digitální měny. Zatím jen v dolní komoře. Článek Digitální měny centrálních bank dostaly v USA stopku. Vše se ale ještě může změnit z webového portálu Finex.cz.

SEC schválila Ethereum ETF, má to ale háček

24.05.2024 03:01 Po schválení se Ethereum stalo po Bitcoinu teprve druhou kryptoměnou, která bude mít na amerických burzách svůj veřejně obchodovaný fond. Článek SEC schválila Ethereum ETF, má to ale háček z webového portálu Finex.cz.

Hrajte hry na mobilu a vydělávejte BTC. Tyto hry vám za hraní skutečně zaplatí

23.05.2024 19:50 Zjistěte, jak vás mobilní hry jako Bitcoin Miner, Bitcoin Sudoku a SpaceY odměňují skutečnými satoshis, zatímco se bavíte. Článek Hrajte hry na mobilu a vydělávejte BTC. Tyto hry vám za hraní skutečně zaplatí z webového portálu Finex.cz.

MetaMask pracuje na integraci bitcoinové sítě

23.05.2024 19:50 Populární kryptoměnová peněženka MetaMask se chystá vkročit do světa Bitcoinu možná už příští měsíc. Co by peněžence a jejím uživatelům plánovaná integrace přinesla? Článek MetaMask pracuje na integraci bitcoinové sítě z webového portálu Finex.cz.

Obchodník s memetokeny udělal z 50 tisíc 51 milionů Kč! Jak se mu to povedlo?

22.05.2024 21:50 Vsadil na dobrého koně. Nebylo to poprvé a nejspíš ani naposledy, kdy rychlý růst ceny nějakého memetokenu přinesl obchodníkovi milionové zisky. Ale... Článek Obchodník s memetokeny udělal z 50 tisíc 51 milionů Kč! Jak se mu to povedlo? z webového portálu Finex.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.