Proč evropské akcie nadále padají? Vyplatí se do nich investovat? | Burza s odstupem

30.06.2024 21:11 Které akcie překvapivě ovládly akciovou hru? Proč partnerství mezi Volkswagenem a Rivianem může změnit zavedené pořádky v automobilovém průmyslu? Která kryptoměna v týdnu výrazně porazila Bitcoin i Ethereum. Článek Proč evropské akcie nadále padají? Vyplatí se do nich investovat? | Burza s odstupem z webového portálu Finex.cz.

V kryptoměnách se roztrhl pytel s memetokeny celebrit! Jaké jsou nejpopulárnější?

29.06.2024 15:50 Memetokeny celebrit zasáhly kryptoměnovou komunitu s nebývalou silou. Je to nebezpečný trend plný podvodů nebo má i své světlé stránky? Článek V kryptoměnách se roztrhl pytel s memetokeny celebrit! Jaké jsou nejpopulárnější? z webového portálu Finex.cz.

Investiční bublina, kterou čeká hluboký pád. Akcie Nvidia a big tech už nemají kam růst!

27.06.2024 20:40 Jsou velké technologické akcie jako Nvidia tikající časovanou bombou a co by to znamenalo pro vaše investice? Článek Investiční bublina, kterou čeká hluboký pád. Akcie Nvidia a big tech už nemají kam růst! z webového portálu Finex.cz.

Alternativa Worldcoinu spustila. Bude mít stejný úspěch?

27.06.2024 20:40 Nová aplikace používá důkazy s nulovou znalostí k ověření digitální identity bez sdílení osobních údajů. Je to budoucnost online soukromí? Článek Alternativa Worldcoinu spustila. Bude mít stejný úspěch? z webového portálu Finex.cz.

Hit posledních dní? 150 milionů lidí zkusilo tuto kryptoměnovou hru

27.06.2024 13:30 Hamster Kombat přilákal obrovskou masu hráčů a chystá airdrop. Jak na něm vydělat? Napodobí jeho token úspěch tokenů TON nebo NOT? Článek Hit posledních dní? 150 milionů lidí zkusilo tuto kryptoměnovou hru z webového portálu Finex.cz.

Technická analýza ukazuje, že Bitcoin míří na 50 000 USD

26.06.2024 22:41 Analytici objevili při zkoumání cenového vývoje Bitcoinu vznikající formaci double top. Co to pro další vývoj největší kryptoměny znamená? Článek Technická analýza ukazuje, že Bitcoin míří na 50 000 USD z webového portálu Finex.cz.

Binance Academy spolupracuje s Vysokou školou ekonomickou v Praze. Nabízí akreditovaný kurz o blockc

26.06.2024 22:41 Binance Academy a pražská VŠE zahajují čtyřtýdenní online kurz o digitálních aktivech a blockchainu. Seznamte se se světem kryptoměn a získejte certifikát! Článek Binance Academy spolupracuje s Vysokou školou ekonomickou v Praze. Nabízí akreditovaný kurz o blockchainu z webového portálu Finex.cz.

Bitcoin zažil největší propad za posledních 97 dní! Výborná šance na nákup?

26.06.2024 00:30 Krize nebo příležitost k nákupu? Tuto otázku si po pondělním propadu trhu klade asi většina kryptoměnové komunity. A co vlastně výprodeje způsobilo? Článek Bitcoin zažil největší propad za posledních 97 dní! Výborná šance na nákup? z webového portálu Finex.cz.

Bitcoin se propadl na 59 tisíc dolarů. Je na čase zbavit se kryptoměn?

26.06.2024 00:30 Propad ceny Bitcoinu přišel náhle. Na vině je několik faktorů, které známe. Otázkou je, jestli se trh brzy oklepe a cena znovu poroste. Článek Bitcoin se propadl na 59 tisíc dolarů. Je na čase zbavit se kryptoměn? z webového portálu Finex.cz.

Po spuštění ETFs se cena Etherea může propadnout až na 2 400 USD. Proč?

25.06.2024 02:20 Chmurné výstupy analýzy šéfa jedné z krypto firem ukazují, že ETFs na Ethereum nejsou důvodem k velké radosti. Růst ceny už prý proběhl. Článek Po spuštění ETFs se cena Etherea může propadnout až na 2 400 USD. Proč? z webového portálu Finex.cz.

První debata Biden – Trump již za pár dní. Jak na ni připravit své kryptoměny? | Finex Coin Wee

24.06.2024 19:10 Zákazníkům FTX se nelíbí konkurzní plán, SEC ukončila vyšetřování Etherea a čeká nás první debata Biden – Trump, která může zahýbat i trhem kryptoměn. Vítejte u Finex Coin Week. Článek První debata Biden – Trump již za pár dní. Jak na ni připravit své kryptoměny? | Finex Coin Week z webového portálu Finex.cz.

Bublina na obzoru? Jak dlouho může ještě růst index S&P 500? | Burza s odstupem

23.06.2024 21:30 Jak dlouho může ještě růst index S&P 500 a je jeho růst udržitelný? Proč nadále padají ceny Bitcoinu i dalších kryptoměn? Obří plány Amazonu v Německu by mohly podpořit tamní skomírající ekonomiku. Článek Bublina na obzoru? Jak dlouho může ještě růst index S&P 500? | Burza s odstupem z webového portálu Finex.cz.

Proč jsou nejlepší obchodníci bullish i přes propad Bitcoinu k 64 000 USD?

21.06.2024 03:50 Makroekonomické vlivy způsobily pokles ceny Bitcoinu na měsíční minimum. Jak se na to dívají ti nejlepší obchodníci? Dočtete se v dnešním článku. Článek Proč jsou nejlepší obchodníci bullish i přes propad Bitcoinu k 64 000 USD? z webového portálu Finex.cz.

Obrovská výhra pro Ethereum. SEC uzavřela vyšetřování

19.06.2024 22:40 SEC upustila od klasifikace Etherea jako cenného papíru. Je to významné vítězství v jedné z velkých bitev. Válka s regulátorem ale nekončí. Článek Obrovská výhra pro Ethereum. SEC uzavřela vyšetřování z webového portálu Finex.cz.

Republikánský senátor Collins nakoupil tento neznámý altcoin. Ten vzrostl o 40 %

19.06.2024 15:10 Moc lidí ho nezná, ale token VELO zažil prudký růst potom, co ho nakoupil americký kongresman. Čtěte dál! Článek Republikánský senátor Collins nakoupil tento neznámý altcoin. Ten vzrostl o 40 % z webového portálu Finex.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.