Investiční kabelku mi manžel rozmluvil, sběratelské LEGO spolu ale stavíme, říká bankéřka Pešková

28.04.2024 11:40 Členka představenstva České spořitelny popisuje, proč se někdy chová jako Vlk z Wall Streetu i jak coby dítě prodávala citronádu. Článek Investiční kabelku mi manžel rozmluvil, sběratelské LEGO spolu ale stavíme, říká bankéřka Pešková se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Umíráček pro CZC, propité bitcoiny Dominika Stroukala a rezervace v hotel u Masaryčky

28.04.2024 11:40 Přinášíme pravidelný souhrn témat, která by vás po tomto týdnu neměla minout. Třeba to, že si už můžete rezervovat hotel u Masaryčky. Článek Umíráček pro CZC, propité bitcoiny Dominika Stroukala a rezervace v hotel u Masaryčky se nejdříve objevil na CzechCrunch.

První dílnu si otevřela doma v malé obci. Teď vyrábí šperky na míru 3D tiskem a sídlí i v Karlíně

28.04.2024 11:40 Ve Zlatnictví Salaba dělají ruční práci. Pokud chce ale člověk něco hodně speciálního, umí tu vyrobit i prsten ze zlata za pomoci 3D tiskárny. Článek První dílnu si otevřela doma v malé obci. Teď vyrábí šperky na míru 3D tiskem a sídlí i v Karlíně se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Kletba finanční negramotnosti. Penězům méně rozumí děti z chudých poměrů a zůstávají v bludném kruhu

28.04.2024 01:10 Z kruhu finanční negramotnosti se v chudších částech Česka špatně vystupuje. Pomoci má výuka finanční gramotnosti ve školách nebo výuková aplikace. Článek Kletba finanční negramotnosti. Penězům méně rozumí děti z chudých poměrů a zůstávají v bludném kruhu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Před 16 lety zabil Eminem feťáka v sobě. Teď chce sprovodit ze světa i své alter ego Slima Shadyho

28.04.2024 01:10 Jeden z nejznámějších rapperů všech dob láká na nový projekt The Death of Slim Shady, který vyjde letos v létě. Fanoušci řeší, na co název odkazuje. Článek Před 16 lety zabil Eminem feťáka v sobě. Teď chce sprovodit ze světa i své alter ego Slima Shadyho se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Nový život v Českém lese. Budova prvorepublikové školy se proměnila v klidný hotel plný přírody

27.04.2024 14:40 Resort Český les nově nabízí možnost ubytování v luxusních apartmánech. Ty se nachází v budově někdejší školy, která si prošla zdařilou konverzí. Článek Nový život v Českém lese. Budova prvorepublikové školy se proměnila v klidný hotel plný přírody se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Netflix roste a zároveň padá, Meta jakbysmet. Tesle se nedaří, jenže stoupá. Co se to děje na burze?

27.04.2024 14:40 Analytik investiční platformy XTB Tomáš Vranka hodnotí překotné a nečekané dění na americké burze, kde ti, kterým se daří, klesají a naopak. Článek Netflix roste a zároveň padá, Meta jakbysmet. Tesle se nedaří, jenže stoupá. Co se to děje na burze? se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Nebojí se prodávat ponožky za dva tisíce. Na výrobu jsme chtěli zkusit i srst z mývala, říká Soška

27.04.2024 14:40 Značka Ferdinand se od svého založení soustředí na to, aby její ponožky pocházely z Česka. Podle jejího zakladatele je to boj, ale nehodlá to měnit. Článek Nebojí se prodávat ponožky za dva tisíce. Na výrobu jsme chtěli zkusit i srst z mývala, říká Soška se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Davida Beckhama a Marka Wahlberga čeká zápas. Nikoliv na hřišti, ale u soudu, a tak trochu ve fitku

27.04.2024 14:40 Slavný fotbalista tvrdí, že mu firma Marka Wahlberga dluží peníze za reklamní spolupráci a že ho pád jejích akcií finančně poškodil. Článek Davida Beckhama a Marka Wahlberga čeká zápas. Nikoliv na hřišti, ale u soudu, a tak trochu ve fitku se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Hádka, nebo reklamní trik? Zakladatelé Footshopu a Vasky se přou o posprejovanou výlohu

27.04.2024 04:51 Začalo to posprejovanou výlohou a přešlo do veřejné hádky Petera Hajdučka a Václava Staňka. Ale pozor, ne vše musí být tak, jak se zdá. Článek Hádka, nebo reklamní trik? Zakladatelé Footshopu a Vasky se přou o posprejovanou výlohu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Z vlastní záliby v rostlinách vytvořili úspěšný byznys. Dej mi pokojovku chce zelení zásobit všechny

26.04.2024 17:50 Manželé Bodnárovi před téměř čtyřmi lety založili e-shop s pokojovými rostlinami, teď patří k největším u nás. Mezi jejich zákazníky jsou i firmy. Článek Z vlastní záliby v rostlinách vytvořili úspěšný byznys. Dej mi pokojovku chce zelení zásobit všechny se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Ušetřete za kino. Boy Kills World chce být John Wick nebo Kick-Ass, ale ani souboj se struhadly nest

26.04.2024 17:50 Bill Skarsgård neslyší a nemluví a skrz vnitřnosti stovek nepřátel kráčí za pomstou. Je to šílený nápad, ale nedopadl tak dobře, jak mohl. Článek Ušetřete za kino. Boy Kills World chce být John Wick nebo Kick-Ass, ale ani souboj se struhadly nestačí se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Kryptoprojekt Renzo sází na ethereum a výnosy z likvidního restakingu. Teď vstupuje na Binance

26.04.2024 17:50 Největší kryptoburza do Launchpoolu na podporu nových kryptoměn zařadila projekt Renzo. Tady je všechno, co o něm potřebujete vědět. Článek Kryptoprojekt Renzo sází na ethereum a výnosy z likvidního restakingu. Teď vstupuje na Binance se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Furiosa a 200 kaskadérů. Prequel Šíleného Maxe: Zběsilé cesty ukáže obří akční scénu s minimem triků

26.04.2024 17:50 Šílený Max: Zběsilá cesta je považován za jeden z nejlepších akčních filmů všech dob. Furiosa bude sledovat brutální historii jedné z hrdinek. Článek Furiosa a 200 kaskadérů. Prequel Šíleného Maxe: Zběsilé cesty ukáže obří akční scénu s minimem triků se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Hra Stellar Blade nabízí mnohem víc než sexy sukýnky. Připravte se na ladný balet s ostrým mečem

26.04.2024 17:50 Novinka pro PlayStation 5 nabízí jeden z nejstylovějších soubojových systémů poslední doby, debata kolem hry se ale snížila k prázdným nálepkám. Článek Hra Stellar Blade nabízí mnohem víc než sexy sukýnky. Připravte se na ladný balet s ostrým mečem se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.