Policie se zabývá českou whisky Trebitsch. Desítky investorů nedostali zpět peníze, firma je v insol

31.05.2024 16:00 Policie prověřuje, zda byl záměr společnosti od začátku podvodný. Zabývá se také tím, jestli byl veškerý prodaný alkohol skutečně vyrobený. Článek Policie se zabývá českou whisky Trebitsch. Desítky investorů nedostali zpět peníze, firma je v insolvenci se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Fyzický trest u dětí je násilí a násilí není výchova. Manžela taky nemlátíte, říká psycholožka

31.05.2024 16:00 Rozhovor se Zuzanou Masopustovou o tom, proč je pár ran na zadek problém a jak tělesné tresty formují výchovu v rodinách i celou společnost. Článek Fyzický trest u dětí je násilí a násilí není výchova. Manžela taky nemlátíte, říká psycholožka se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Bolt v Praze rozjíždí carsharing, do ulic nasadí čtyři stovky aut. Je dostupný ze stejné aplikace

31.05.2024 16:00 Služba nazvaná Bolt Drive nabídne různé modely vozů Audi a Toyota se spalovacím i hybridním pohonem. Dostupné mají být ve dvou cenových kategoriích. Článek Bolt v Praze rozjíždí carsharing, do ulic nasadí čtyři stovky aut. Je dostupný ze stejné aplikace se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Začalo to ztrátou prstů. Dnes rodinný podnik vyrobí každý den dřevěná okna a dveře pro jeden dům

31.05.2024 16:00 Miroslav Šírer začal s truhlařinou v podstatě náhodou. Z malé dílny se ale postupem let stal velký podnik, který dnes hrdě vedou jeho děti. Článek Začalo to ztrátou prstů. Dnes rodinný podnik vyrobí každý den dřevěná okna a dveře pro jeden dům se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Popírá fyzikální zákony a sbírá peníze pro děti s handicapem. Umělec David Černý úřadoval v Pardubic

31.05.2024 16:00 Interaktivní umělecké dílo bude k vidění v areálu Automatických mlýnů v Pardubicích. Po vložení příspěvku se začne pohybovat nečekanými způsoby. Článek Popírá fyzikální zákony a sbírá peníze pro děti s handicapem. Umělec David Černý úřadoval v Pardubicích se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Flipování je šmejdská praktika. Výnosy ve stovkách procent vznikají oškubáním lidí, varuje Petr Bork

31.05.2024 16:00 Zakladatel skupiny Partners a Partners Banky se v rozhovoru tvrdě opřel do propagátorů flipování nemovitostí. Doufá, že nejde o velkou věc. Článek Flipování je šmejdská praktika. Výnosy ve stovkách procent vznikají oškubáním lidí, varuje Petr Borkovec se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Chci být světový moderátor, říká Libor Bouček. Že jsem si za hokej řekl 5 milionů? To jsem se smál

31.05.2024 16:00 Libor Bouček ve velkém rozhovoru vypráví o svých snech, o promarněné sportovní příležitosti Česka i o dabování filmů během mistrovství světa. Článek Chci být světový moderátor, říká Libor Bouček. Že jsem si za hokej řekl 5 milionů? To jsem se smál se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Je rozhodnuto. Fotbalová Sparta se přestěhuje na Strahov, kde chce postavit stadion pro 35 tisíc lid

30.05.2024 19:30 Letnou opustí AC Sparta Praha po více než sto letech. Nový domov chce do roku 2035 postavit na místě chátrajícího stadionu na Strahově. Článek Je rozhodnuto. Fotbalová Sparta se přestěhuje na Strahov, kde chce postavit stadion pro 35 tisíc lidí se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Sim City ze Zlína. V nové české hře postavíte město jako Tomáš Baťa, autoři ji tvoří ručně z tištěný

30.05.2024 19:30 Zlín City: Arch Moderna je neobvyklá budovatelská strategie, která se hrdě hlásí ke Zlínu, jeho architektuře i historii. Článek Sim City ze Zlína. V nové české hře postavíte město jako Tomáš Baťa, autoři ji tvoří ručně z tištěných domů se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Leo Express utržil přes 600 milionů a dostal se ze ztráty. Letos očekává dvojnásobek cestujících

30.05.2024 19:30 Dopravní společnost loni přepravila 1,7 milionu zákazníků, letos podle ředitele Petera Köhlera očekává 3,5 milionu. Článek Leo Express utržil přes 600 milionů a dostal se ze ztráty. Letos očekává dvojnásobek cestujících se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Našli jsme recept, jak vydělávat na Západě. Tomáš Čupr popisuje plány s Rohlíkem i změnu životospráv

30.05.2024 19:30 Tomáš Čupr v podcastu Money Maker popsal, jak vidí další roky v byznysu i co jej nabíjí. Přinášíme vám přehled zajímavých výroků. Článek Našli jsme recept, jak vydělávat na Západě. Tomáš Čupr popisuje plány s Rohlíkem i změnu životosprávy se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Manipulátor Elvis. Sofia Coppolová v Priscille ukazuje, jak se žilo ve zlaté kleci u krále rokenrolu

30.05.2024 19:30 Život s Elvisem Presleyem nebyl podle jeho exmanželky procházka růžovou zahradou. O co podle ní šlo, ukazuje film známé režisérky. Článek Manipulátor Elvis. Sofia Coppolová v Priscille ukazuje, jak se žilo ve zlaté kleci u krále rokenrolu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Dějiny umění na ni zapomněly. Nyní Lucii Moholy pražská Kunsthalle zasvětila největší letošní výstav

30.05.2024 19:30 Pražská rodačka Lucia Moholy obrovsky obohatila svět umění a architektury, přesto na ni dějiny zapomněly. S novou výstavou to napravuje galerie Kunsthalle. Článek Dějiny umění na ni zapomněly. Nyní Lucii Moholy pražská Kunsthalle zasvětila největší letošní výstavu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Už dávní vojevůdci věděli, že zdravé zuby mohou rozhodnout bitvy. S kazy dnes válčí i umělá intelige

30.05.2024 09:22 První elektrický kartáček se objevil už v 30. letech minulého století. Teď do této oblasti pronikají moderní technologie, jak ukazuje řada Oral-B iO. Článek Už dávní vojevůdci věděli, že zdravé zuby mohou rozhodnout bitvy. S kazy dnes válčí i umělá inteligence se nejdříve objevil na CzechCrunch.

V Česku byl prvním zaměstnancem Uberu i Airbnb. Stát by neměl dusit lidi, když si přivydělávají, řík

30.05.2024 09:22 Úředníci vidí řidiče nebo hostitele s nestandardním příjmem a snaží se služby zakázat, protože je to pro ně jednodušší, hodnotí Václav Graf. Článek V Česku byl prvním zaměstnancem Uberu i Airbnb. Stát by neměl dusit lidi, když si přivydělávají, říká se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.