Vyrábí drahé a ošuntělé tenisky, abyste se je nebáli ušpinit. Golden Goose proslavila i Taylor Swift

30.06.2024 15:50 Italští Golden Goose si rychle našli fanoušky mezi mladými i celebritami a chtěli na burzu. Plány jim ale zhatily volby do evropského parlamentu. Článek Vyrábí drahé a ošuntělé tenisky, abyste se je nebáli ušpinit. Golden Goose proslavila i Taylor Swift se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Z pár dnů jsou týdny. Astronautům se kvůli problémům modulu Boeingu prodlužuje pobyt ve vesmíru

30.06.2024 15:50 Boeing chtěl NASA ukázat, že na něj může spoléhat, když bude potřebovat dopravit lidi na oběžnou dráhu Země. Zatím se mu to daří z poloviny. Článek Z pár dnů jsou týdny. Astronautům se kvůli problémům modulu Boeingu prodlužuje pobyt ve vesmíru se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Yamalovi ještě nebylo 17 let, pochází z chudé rodiny, má miliardovou cenu. A talentem baví celý svět

30.06.2024 15:50 Yamal Lamine je nejmladším fotbalistou, který kdy nastoupil na Euru – ještě mu nebylo 17 let. Jeho tržní hodnota atakuje 100 milionů eur. Článek Yamalovi ještě nebylo 17 let, pochází z chudé rodiny, má miliardovou cenu. A talentem baví celý svět se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Daleko od hlučícího davu. Nadšenci vybudovali v beskydském lomu offroadový kemp se saunou i vířivkou

30.06.2024 15:50 Nadšenci ze společnosti Mrkey umístili svoje offroadové přívěsy do beskydského lomu. Člověka tu najde jen liška. Třeba jak se ohřívá v sudu. Článek Daleko od hlučícího davu. Nadšenci vybudovali v beskydském lomu offroadový kemp se saunou i vířivkou se nejdříve objevil na CzechCrunch.

První peníze vydělal na fotkách Ramba a říká: Líbí se mi akcie Coltu, ale čekám, trhy jsou přepálené

30.06.2024 15:50 Marek Malík je partnerem skupiny Jet Investment, která kupuje strojírenské firmy i průmyslové nemovitosti a chystá se na startupy. Článek První peníze vydělal na fotkách Ramba a říká: Líbí se mi akcie Coltu, ale čekám, trhy jsou přepálené se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Natáčení páté řady Stranger Things je v plném proudu. Co od ní čekat a jak zní první řádky scénáře?

29.06.2024 17:50 Kvůli stávkám se natáčení poslední řady hitu Stranger Things odložilo, kamery ale už nějakou dobu jedou. Jak vypadá první záběr a kdy novinku uvidíme? Článek Natáčení páté řady Stranger Things je v plném proudu. Co od ní čekat a jak zní první řádky scénáře? se nejdříve objevil na CzechCrunch.

V umělé inteligenci teď všechny drtí Nvidia. Čipy pro AI počítače a mobily dávají šanci konkurenci

29.06.2024 17:50 Kdo se dnes neohání umělou inteligencí, jako by neexistoval. Pozornost je upřená primárně na velké jazykové modely, ovšem blíží se nástup AI mobilů. Článek V umělé inteligenci teď všechny drtí Nvidia. Čipy pro AI počítače a mobily dávají šanci konkurenci se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Kafka, sérioví vrazi či horor o omlazování. Vybíráme, co zhlédnout na festivalu v Karlových Varech

29.06.2024 17:50 Začal Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. Abyste se neztratili v programu, vybíráme nejzajímavější filmy, které neminout. Článek Kafka, sérioví vrazi či horor o omlazování. Vybíráme, co zhlédnout na festivalu v Karlových Varech se nejdříve objevil na CzechCrunch.

O-ou. Po 28 letech oficiálně skončilo legendární ICQ. Pamatujete si své ICQ číslo a Zoopaloolu?

29.06.2024 17:50 ICQ bylo oblíbeným nástrojem pro chat s kamarády z pokojíčku. Nakonec však muselo ustoupit moderním komunikátorům a definitivně skončit. Článek O-ou. Po 28 letech oficiálně skončilo legendární ICQ. Pamatujete si své ICQ číslo a Zoopaloolu? se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Když chatku navrhují architekti, závidí i Béda Trávníček. V kouzelné zahradě vyrostl promyšlený pavi

29.06.2024 17:50 Na místě původní zahradní chatky vyrostla alternativa, kterou lze kompletně rozevřít a nechat zeleň vstoupit do interiéru. Článek Když chatku navrhují architekti, závidí i Béda Trávníček. V kouzelné zahradě vyrostl promyšlený pavilón se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Největší dar Warrena Buffetta. Jeden z nejbohatších mužů světa daroval charitám přes 120 miliard

29.06.2024 17:50 Slavnému investorovi a filantropovi Warrenu Buffettovi je 93 let. Jeho společnost Berkshire vykazuje rekordní výsledky a on sám rozdává jmění. Článek Největší dar Warrena Buffetta. Jeden z nejbohatších mužů světa daroval charitám přes 120 miliard se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Bez domácí péče se české zdravotnictví neobejde. Skupina EUC v této oblasti kupuje dalšího hráče

28.06.2024 20:50 Společnost Advantis Medical poskytuje domácí zdravotní péči po celém Česku. Kupuje ji EUC, které nedávno akvírovalo také Domácí péči Včelka. Článek Bez domácí péče se české zdravotnictví neobejde. Skupina EUC v této oblasti kupuje dalšího hráče se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Vlevo nádhera, vpravo padají omítky. Navštívili jsme zatím neopravené křídlo Fantovy budovy

28.06.2024 20:50 Po rekonstrukci severního křídla budovy na pražském hlavním nádraží se letos Správa železnic pustí také do jižního. Podívejte se, jak to tam vypadá. Článek Vlevo nádhera, vpravo padají omítky. Navštívili jsme zatím neopravené křídlo Fantovy budovy se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Vláda schválila fond pro podporu českých her. Nakopnutí průmyslu, nebo dotační mafie? Vývojáři se ne

28.06.2024 20:50 Marek Španěl a Daniel Vávra novince příliš neholdují, Asociace českých herních vývojářů či ministr Ivan Bartoš ale vidí velký potenciál. Článek Vláda schválila fond pro podporu českých her. Nakopnutí průmyslu, nebo dotační mafie? Vývojáři se neshodnou se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Renáta Kellnerová už v PPF úřaduje naplno. Rozhodování z pohledu akcionářů je nyní hlavně na mně, pí

28.06.2024 20:50 Nejbohatší Češka ve výroční zprávě skupiny PPF píše o vývoji v posledních letech, založení rodinného holdingu i zaměření se na investice na Západě. Článek Renáta Kellnerová už v PPF úřaduje naplno. Rozhodování z pohledu akcionářů je nyní hlavně na mně, píše se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.