Marvel za návrat Roberta Downeyho Jr. zaplatí horentní sumu. Proč se z Iron Mana stal Doctor Doom?

31.07.2024 19:50 Filmovým světem otřásla víkendová zpráva, že v příštích Avengers opět uvidíme Roberta Downeyho Jr. Studio jeho návrat vyjde velmi draho. Článek Marvel za návrat Roberta Downeyho Jr. zaplatí horentní sumu. Proč se z Iron Mana stal Doctor Doom? se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Fotbalistka na kole. Iveta Miculyčová olympijskou medaili nemá, míří ale mezi špičku freestyle BMX

31.07.2024 19:50 Osmnáctiletá Iveta Miculyčová se probojovala až do olympijského finále. Nakonec obsadila šesté místo a stala se nejúspěšnější Evropankou soutěže. Článek Fotbalistka na kole. Iveta Miculyčová olympijskou medaili nemá, míří ale mezi špičku freestyle BMX se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Microsoft a Google mají obří zisky, ale investory zajímá jediné: kdy bude vydělávat umělá inteligenc

31.07.2024 19:50 Největší technologičtí hráči budou muset ukázat, že umělá inteligence není jen drahá zábava, píše ve svém komentáři analytik XTB Tomáš Vranka. Článek Microsoft a Google mají obří zisky, ale investory zajímá jediné: kdy bude vydělávat umělá inteligence? se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Je to těžší, než jsme čekali, ale dál věříme v restart, říká Šenkypl. Groupon zatím zůstává ve ztrát

31.07.2024 19:50 Čeští investoři se snaží transformovat americkou společnost Groupon. Zavírají byznys v Itálii a v posledním čtvrtletí o trochu snížili ztrátu. Článek Je to těžší, než jsme čekali, ale dál věříme v restart, říká Šenkypl. Groupon zatím zůstává ve ztrátě se nejdříve objevil na CzechCrunch.

E-shop CZC v roce 2023: Pokles tržeb o šestinu, ztráta narostla téměř trojnásobně na 360 milionů

31.07.2024 19:50 Online prodejce elektroniky, který spadá pod skupinu Allegro, dění vysvětluje makroekonomikou i zvýšenou konkurencí včetně Kauflandu a Allegra. Článek E-shop CZC v roce 2023: Pokles tržeb o šestinu, ztráta narostla téměř trojnásobně na 360 milionů se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Co je zásadní pro firmu, která pohání přední evropské banky? Leadership a rozvoj lidí, říká šéfka HR

31.07.2024 08:52 KBC Global Services dodává technologické know-how pro bankovní společnosti, mezi které patří i lokální ČSOB. V Praze a Brně dál roste. Článek Co je zásadní pro firmu, která pohání přední evropské banky? Leadership a rozvoj lidí, říká šéfka HR se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Olympiádě v Paříži vládne ikonický Pommel Horse Guy, terčem vtipů je i znečištěná Seina

31.07.2024 08:52 Olympiáda v Paříži baví nejen sportem, ale i vtipnými memes. Hrdina plaveckých čepic a další bizarní momenty jsou hitem na sociálních sítích. Článek Olympiádě v Paříži vládne ikonický Pommel Horse Guy, terčem vtipů je i znečištěná Seina se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Nejen Vlčkovi na Cibulce. První dětský hospic v Česku vznikl v Brně a stojí za ním dvě ženy

31.07.2024 08:52 Zařízení, jež by odlehčilo rodičům těžce nemocných dětí, v Česku dosud neexistovalo. V Brně ho vydupali ze země, na péči kvůli zákonům nejsou dotace. Článek Nejen Vlčkovi na Cibulce. První dětský hospic v Česku vznikl v Brně a stojí za ním dvě ženy se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Dojezd přes 1000 kilometrů a cena 300 milionů. Projeli jsme se jediným exemplářem Mercedesu EQXX na

30.07.2024 22:30 Podívali jsme se také na další futuristické počiny Mercedesu, jakým je například koncept Vision One-Eleven. Je to budoucnost? Článek Dojezd přes 1000 kilometrů a cena 300 milionů. Projeli jsme se jediným exemplářem Mercedesu EQXX na světě se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Windy Iva Lukačoviče dál šlape. Aplikace pro počasí utržila čtvrt miliardy a zdvojnásobila zisk

30.07.2024 22:30 Vývoji globální aplikace pro počasí se zakladatel Seznamu věnuje posledních osm let. A buduje z ní další slušně vydělávající byznys. Článek Windy Iva Lukačoviče dál šlape. Aplikace pro počasí utržila čtvrt miliardy a zdvojnásobila zisk se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Pilíře Dvoreckého mostu jsou už skoro hotové. Zkrátí dopravu z jihu Prahy a vznikne u něj i plovárna

30.07.2024 22:30 Dvorecký most pomalu roste na obou stranách Vltavy. Má se stát důležitou pražskou spojnicí, pod ním pak má být i nová plovárna. Článek Pilíře Dvoreckého mostu jsou už skoro hotové. Zkrátí dopravu z jihu Prahy a vznikne u něj i plovárna se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Královna gymnastiky je zpět. Simone Bilesová se potýkala s duševními problémy, teď září na olympiádě

30.07.2024 12:11 Sleduje ji celý svět – a to doslova. Netflix uvedl nový seriál o gymnastce Bilesové, která v těchto dnech předvádí v Paříži neuvěřitelný comeback. Článek Královna gymnastiky je zpět. Simone Bilesová se potýkala s duševními problémy, teď září na olympiádě se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Milisekunda a ze zisku je ztráta. Purple Technology vyvíjí technologie pro brokery s bleskovou odezv

30.07.2024 12:11 Rychlost u burzovních obchodů dokáže naklonit misky pravděpodobnosti ve prospěch tradera. V Brně vznikají platformy inspirované japonskou precizností. Článek Milisekunda a ze zisku je ztráta. Purple Technology vyvíjí technologie pro brokery s bleskovou odezvou se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Posel smrti, Polda, Horké léto i Tajemství Oslího ostrova. Xzone chystá knihu o klasických adventurá

30.07.2024 12:11 Velkým lákadlem pro pořízení publikace Umění klasických adventur bude i rozhovor s Petrem Vochozkou, legendou české herní scény 90. let. Článek Posel smrti, Polda, Horké léto i Tajemství Oslího ostrova. Xzone chystá knihu o klasických adventurách se nejdříve objevil na CzechCrunch.

AS Řím bude mít nový stadion. Má se stát dominantou města a mít největší fanouškovskou tribunu

30.07.2024 12:11 Projekt za patnáct miliard korun by měl obsahovat parkoviště, zelené plochy a cyklostezky. Nový stadion pro AS Řím by se měl začít stavět za tři roky. Článek AS Řím bude mít nový stadion. Má se stát dominantou města a mít největší fanouškovskou tribunu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.