Na Netflixu vyšel seriál Terminator Zero. Je to nejlepší příspěvek do kultovní sci-fi ságy za 30 let

31.08.2024 23:10 Nový seriál z univerza Terminátora Jamese Camerona přenáší dění do Tokia v 90. letech. Vzniká zde umělá inteligence, co má konkurovat Skynetu. Článek Na Netflixu vyšel seriál Terminator Zero. Je to nejlepší příspěvek do kultovní sci-fi ságy za 30 let se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Naomi Osaka sice vypadla v úvodu US Open s Karolínou Muchovou, ale zazářila v mašlích od Nike

31.08.2024 23:10 Japonská tenistka představila na US Open další personalizovaný outfit ve spolupráci s Nike. Ovlivněn byl i trendem „very demure, very mindful“. Článek Naomi Osaka sice vypadla v úvodu US Open s Karolínou Muchovou, ale zazářila v mašlích od Nike se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Družic ve vesmíru raketově přibývá, komunikace s nimi vázne. Startup Slováků v Brně našel řešení

31.08.2024 12:20 S družicemi mohou běžné týmy komunikovat jen v krátkých časových oknech méně než hodinu denně. Startup Groundcom proto staví globální síť antén. Článek Družic ve vesmíru raketově přibývá, komunikace s nimi vázne. Startup Slováků v Brně našel řešení se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Zlínští studenti vytvořili simulátor bombardéru B-17. Létající pevnosti z velké bitvy nad Českoslove

31.08.2024 12:20 Game design na Univerzitě Tomáše Bati představuje svůj nejnovější projekt. Promění vás na člena posádka B-17 Flying Fortress. Článek Zlínští studenti vytvořili simulátor bombardéru B-17. Létající pevnosti z velké bitvy nad Československem se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Proč kácet nádherný dub kvůli rodinnému domu? Architekti strom nechali a vytvořili soukromí

31.08.2024 12:20 Zachovat dub a mít dostatek soukromí, tak zněly požadavky majitelů nového domu v bratislavských Záhorských sadech. Článek Proč kácet nádherný dub kvůli rodinnému domu? Architekti strom nechali a vytvořili soukromí se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Zadriftovali jsme si s nejmladším mistrem světa v rallye. Už v osmi letech za volantem ovládl intern

31.08.2024 12:20 Kalle Rovanperä platí ve světě rallye za naprostý úkaz. Finsko mu muselo dát výjimku, aby získal řidičák už v 17, a překonal i rekord Colina McRae. Článek Zadriftovali jsme si s nejmladším mistrem světa v rallye. Už v osmi letech za volantem ovládl internet se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Tim Burton chtěl skončit s režií. V Beetlejuice Beetlejuice je ale zase ve formě, říkají první recen

31.08.2024 01:50 V Benátkách začal festival, kde měl premiéru i nový film Tima Burtona. Zapomeňte na zakázky pro Disneyho, milovaný podivín je zpět, říkají recenze. Článek Tim Burton chtěl skončit s režií. V Beetlejuice Beetlejuice je ale zase ve formě, říkají první recenze se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Skvělá hra, která přinesla zážitek a herce jak ze sci-fi filmu. C&C: Tiberian Sun slaví 25 let

30.08.2024 15:10 Strategická série Command & Conquer má jeden skvělý díl vedle druhého. Ten s podtitulem Tiberian Sun patří k těm nejskvělejším. Článek Skvělá hra, která přinesla zážitek a herce jak ze sci-fi filmu. C&C: Tiberian Sun slaví 25 let se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Skleničky inspirované bonbóny a talíře jako z laminovaného těsta. Mladý designér hravě spojuje řemes

30.08.2024 15:10 Designér Ivo Jedlička se v diplomové práci na UMPRUM rozhodl spojit svůj obor s vařením. Vzniklo nádobí, které vypadá, jako by bylo k snědku. Článek Skleničky inspirované bonbóny a talíře jako z laminovaného těsta. Mladý designér hravě spojuje řemesla se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Z ruiny zámku na Křivoklátsku vybudovali bydlení pro seniory. Inspirace přišla z Dánska

30.08.2024 15:10 Spojili dvě myšlenky – zachránit chátrající cenné stavby a vybudovat nedostatečnou kapacitu pro seniory. Podařilo se jim to už v druhém projektu. Článek Z ruiny zámku na Křivoklátsku vybudovali bydlení pro seniory. Inspirace přišla z Dánska se nejdříve objevil na CzechCrunch.

První dojmy bez spoilerů: Druhá řada Prstenů moci je znatelně lepší. Má vyšší tempo a skvělého Sauro

30.08.2024 15:10 Rings of Power od Amazonu ve druhé sérii napravují některé chyby první sezony, ale k dokonalosti mají stále daleko. Jsme však příjemně překvapeni. Článek První dojmy bez spoilerů: Druhá řada Prstenů moci je znatelně lepší. Má vyšší tempo a skvělého Saurona se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Stačilo pár měsíců a cena OpenAI přesáhla 100 miliard dolarů. Investovat chtějí i Apple a Nvidia

30.08.2024 15:10 Sam Altman si jde na trh pro další peníze, aby se svou firmou udržel náskok před konkurencí v čele s Anthropicem, který vedou odpadlíci z OpenAI. Článek Stačilo pár měsíců a cena OpenAI přesáhla 100 miliard dolarů. Investovat chtějí i Apple a Nvidia se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Zapomeňte na luxusní káry za miliony. Jestli chcete, aby se za vámi lidé otáčeli, kupte si Microlino

30.08.2024 15:10 Malé elektrické vozítko navazuje na legendární Isettu z 50. let. Je to tak trochu skútr, tak trochu auto, ale hlavně pořádná porce zábavy. Článek Zapomeňte na luxusní káry za miliony. Jestli chcete, aby se za vámi lidé otáčeli, kupte si Microlino se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Dřív než maturitu měla citaci v prestižním vědeckém časopisu. Nadějná teenagerka sní o práci lékařky

30.08.2024 15:10 Výzkum Terezy Šustrové a jejích kolegů z univerzity může posunout vědu. Ona teď plánuje se do laboratoří vrátit, ale už jako studentka medicíny. Článek Dřív než maturitu měla citaci v prestižním vědeckém časopisu. Nadějná teenagerka sní o práci lékařky se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Nejmenší Lamborghini dostane 900 koní a půjde nabít ze zásuvky. Pak dojedete tak akorát na benzínku

29.08.2024 18:50 Lamborghini Temerario nahradí od příštího roku populární Huracán. Podobně jako větší modely Urus a Revuelto bude k dispozici jako plug-in hybrid. Článek Nejmenší Lamborghini dostane 900 koní a půjde nabít ze zásuvky. Pak dojedete tak akorát na benzínku se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.