Novinka mobilní legendy stojí v Česku 13,5 tisíce. Koupí si ji málokdo

31.07.2023 07:50 Na českém trhu se oficiálně začal prodávat smartphone pro mnohé legendární značky HTC. Model U23 Pro je určen především fanouškům značky. Zákazníci za něj zaplatí 13 500 korun. Dostanou solidně vybavený smartphone, který však nejspíš konkurenci nijak zásadně nepotrápí.

Návrat sexy mobilů. Nejlevnější smartphonové véčko má styl

31.07.2023 02:11 Kategorie skutečně dostupných ohebných telefonů se kvapně blíží. Výrobci totiž začali srážet ceny takových modelů. Jedním z nich je Motorola, která na českém trhu nabízí odlehčený model Razr 40 za dosud vůbec nejnižší zaváděcí cenu v této kategorii.

Test TCL 40 SE: nenápadný, ale dobrý cenově dostupný smartphone

30.07.2023 04:20 Značka TCL je sice na poli chytrých telefonů i díky své historii s licencováním značek Alcatel, Palm nebo BlackBerry dlouhodobou stálicí, ale její přístroje možná nejsou tak na očích jako někteří konkurenti. Model TCL 40 SE ovšem za pozornost stojí. Za lákavou cenu nabízí některé velmi atraktivní vlastnosti, byť samozřejmě ne bez ústupků.

Trh se smartphony se propadá. Pokles poptávky výrobce trápí, až na jednoho

29.07.2023 11:52 Mobilní výrobci se dlouhodobě potýkají s prudkým poklesem poptávky po smartphonech. Lidé totiž kvůli rostoucím cenám a ekonomické nejistotě nákup nových zařízení odkládají. Apple si však otřesy světové ekonomiky i další očekávaný pokles globálního trhu smartphonů zjevně nepřipouští. Produkce iPhonu 15 jede dál podle plánu.

Kompaktní novinky Sony jsou stále své. A také stále dobré

29.07.2023 01:31 Značka Sony kráčí ve světě smartphonů už léta svou vlastní cestou. Její telefony se tak trochu vymykají všemu, co dělá konkurence. Letos se u ní novinky sice trochu přiučily, ale nic ze svého charakteru neztratily. Nadále jsou to neobvyklé a příjemně kompaktní smartphony.

Trvalo to pět generací. Teď už budou ohebné telefony prakticky pro každého

29.07.2023 01:31 Nové smartphony Samsung Galaxy Z Flip 5 a Galaxy Z Fold 5 jsou na první pohled pouhou obvyklou evolucí svých předchůdců. Ve skutečnosti jsou ovšem právě tyto smartphony s ohebným displejem přelomovými modely. Platí to zejména pro véčko Z Flip 5, které zcela zjevně otevírá cestu k ohebným displejům pro každého.

Pod kryt vložíte placičku třeba s brambůrky a automaticky se změní tapeta

28.07.2023 08:21 Pouzdro na nový Samsung Galaxy Z Flip 5 neplní jen ochrannou funkci, ale má i značný estetický dopad na samotné prostředí telefonu. Vtipné řešení se bude prodávat i v Česku. Samsung má zajímavé příslušenství i pro další nové produkty.

Hledejte praktické rozdíly. Nejdražší samsung má lepší konstrukci

28.07.2023 03:00 Na první pohled jsou si nový Samsung Galaxy Z Fold 5 a jeho předchůdce Z Fold 4 podobné jako vejce vejci. Ovšem detailnější pohled odhalí důležitá praktická vylepšení, díky kterým je novinka daleko vyspělejší než předchůdce.

Nové praktické tablety Samsungu jsou v předprodeji s obří slevou

27.07.2023 10:21 Kromě dalších novinek představil Samsung i nové tablety série Galaxy Tab S9. Jsou to výkonné tablety se špičkovými funkcemi a dotykovým perem v balení. Za pozornost stojí, že v předobjednávkách k nim Samsung nabízí štědrý výkupní bonus, který u největšího modelu dosahuje výše 10 000 korun.

Toto bude nový hit. Samsung Galaxy Z Flip 5 dostal velká vylepšení

27.07.2023 05:10 S představením nových ohebných smartphonů Galaxy Z s pořadovým číslem 5 podle nás Samsung udělal krok správným směrem. A v modelu Galaxy Z Flip 5 nejspíš stvořil svůj nadcházející prodejní hit. Novinka má totiž styl, je praktická a může se spolehnout právě na ekosystém, podporu a jistoty, které korejský výrobce přináší.

Hezký obřík na zápěstí. Prohlédněte si nové chytré hodinky Samsungu

26.07.2023 23:00 Kromě nových smartphonů s ohebnými displeji představil Samsung na své akci Galaxy Unpacked konané v korejském Soulu i novou generaci chytrých hodinek. U modelu Galaxy Watch 6 Classic budou fanoušci nadšeni z návratu otočné lunety, která usnadňuje ovládání a dodává hodinkám na eleganci. Zájemci se však musí připravit na větší rozměry.

Lepší displej, lepší konstrukce. Samsung vyladil ohebný model pro profíky

26.07.2023 17:50 Nový Samsung Galaxy Z Fold 5, tedy špičkový smartphone s ohebným displejem, je na první pohled svému předchůdci Z Fold 4 podobný až moc. Samsung nicméně ladil podstatné detaily, takže novinka se chlubí třeba daleko praktičtějším displejem, lepší konstrukcí kloubu i užitečnějším příslušenstvím.

Samsung to rozjel v Gangnam stylu. Vylepšené „véčko“ bude nový mobilní hit

26.07.2023 17:50 Samsung poprvé v historii uspořádal světovou premiéru nových produktů v domácí Koreji. Akce proběhla v centru Coex v soulské čtvrti Gangnam. Hned vedle památníku světového hitu Gangnam Style. Zúčastnila se jí i americká herečka Sydney Sweeneyová či jeden z členů populární domácí skupiny BTS.

Nové véčko Samsungu dospělo. S předchůdcem si ho nespletete

26.07.2023 17:50 Samsung právě představil novou generaci svých smartphonů s ohebným displejem. Kompaktní „véčko“ Galaxy Z Flip 5 v rámci generační obměny prošlo možná až nečekanou změnou. Oproti předchůdci si polepšilo zejména v oblastech, které někteří uživatelé u původního modelu kritizovali.

Samsung představí novou generaci skládaček. Poprvé živě na domácí půdě

26.07.2023 11:50 Ve středu 26. července představí Samsung již pátou generaci skládacího modelu Z Fold. Letních novinek, které si společnost na živou premiéru v domácím prostředí připravila, bude ovšem více. Tou nejočekávanější je nový Galaxy Z Flip 5. Dočkat bychom se měli i nových hodinek či tabletů. Premiéru Samsungu s námi sledujte živě od 13:00.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.