Mají společnou vlastnost, ale za jeden si pořídíte pět druhých

31.07.2024 10:01 Mnoho smartphonů si je vzájemně podobných, kousků, které se hlavnímu proudu vymykají, je čím dál méně. Ukazují to i změny, které nastaly u výjimečných modelů Samsungu a Sony. Výsledkem změn je, že u štíhlých telefonů letos můžeme porovnávat jen vlastně neporovnatelné modely.

Nový levný iPhone má být velmi příjemným překvapením. Už nebude retro

31.07.2024 04:40 Nástupce nejlevnějšího iPhonu SE si dává na čas a v rámci spekulací se jeho koncepce změnila už několikrát. V poslední době převažovaly zprávy, že bude vycházet z iPhonu 14. Možná však bude všechno jinak a nový iPhone SE bude mít moderní základ.

Zkoušíme příslušenství z Temu. Něco funguje, ale také jsme naletěli

30.07.2024 01:20 Další várka příslušenství ke smartphonům z kontroverzního online obchodu Temu nám ukázalo, že zde můžete pořídit opravdu ledacos. Od různých vychytávek pro lepší natáčení fotek a videa přes pomocníky na ovládání telefonu či doplňky pro nabíjení. V jednom případě nám však dorazila věc, která k mobilu vůbec nepasuje.

Umělá inteligence do iPhonů dorazí později, novinky půjdou na trh bez ní

29.07.2024 14:11 Společnost Apple odsouvá spuštění funkce umělé inteligence, která měla dorazit do nových iPhonů. Původně se očekávalo, že to stihne společně s vydáním série iPhonů 16, uživatelé si však zřejmě budou muset počkat až na pozdější softwarovou aktualizaci.

Má být neuvěřitelně tenký. Zavařil by čínským značkám i Applu

29.07.2024 08:51 Samsung před nedávnem uvedl nové rozkládací modely. Ovšem mezitím čínští výrobci šlápli na plyn a představili ještě ambicióznější rozkládací smartphony. Jihokorejský výrobce chce reagovat.

Přišli jste o mobil? Nepanikařte a následujte tyto rady

29.07.2024 03:22 Není jen spojením s domovem, ale i prostředníkem k zaznamenání momentek či společníkem při dlouhých chvílích. Přijít o mobil na dovolené, a to nejen té zahraniční, může být stresující. Operátor O2 přináší rady, jak i přes takovou nepříjemnost minimalizovat škody a nenechat si dovolenou pokazit. Nepropadejte panice a postupujte systematicky.

Vybrousili mu hrany a je univerzálnější. Test Samsungu Galaxy Z Fold 6

28.07.2024 00:51 Samsung Galaxy Z Fold 6 je další evolucí špičkového smartphonu s ohebným displejem. Stejně jako v předchozích generacích i tentokrát jde o evoluční upgrade bez dramatických změn. Přesto je nová generace opět praktičtější. A to díky tomu, že Samsung tentokrát zapracoval na možná nečekaných detailech

Chystaný iPhone změní pravidla hry. Ale nebude to hned

27.07.2024 02:51 Přespříští generace iPhonů bude ta, která by konečně mohla osvěžit nabídku Applu. Začíná se totiž mluvit o možném nástupci aktuálního modelu Plus, který dorazí se zcela novým designem. A dost možná pořádně zatopí konkurenci.

Samsung neokoukal nové hodinky jen od Applu. Inspiroval se i luxusní značkou

26.07.2024 10:11 Při návrhu vrcholného modelu svých hodinek nekoukal Samsung pod ruce pouze Applu, ale i luxusnější společnosti. Zejména provedení s oranžovým páskem onu inspiraci nezapře.

Tento prémiový smartphone je anonymní vzpomínkou na slavnou minulost

26.07.2024 04:41 Tchajwanské HTC je na poli smartphonů dnes již vlastně trochu pozapomenutou legendou. Firma se čas od času připomene nějakým tím novým modelem, ten však věhlasu někdejších předchůdců nedosáhne. Nově to zkouší s novinkou U24 Pro, smartphonem, který má k legendám blíž než kterékoli jiné HTC uplynulých let. Přesto to však nejspíš nestačí.

Samsung zastavil dodávky sluchátek, která jsou podobná těm od Applu

25.07.2024 12:30 Samsung čelí problémům s kvalitou nových sluchátek Galaxy Buds 3 Pro. Pozastavil proto jejich dodávky obchodníkům. Společnost si je problémů vědoma a potíže řeší.

Téměř jako ve vězení. Školáky omezí řada zákazů, celý den budou bez mobilu

25.07.2024 01:42 Na maďarských školách začne platit přísná série vládních opatření s cílem chránit fyzické a duševní zdraví žáků a studentů a předcházet násilným činům ve veřejných vzdělávacích institucích. Kromě energetických nápojů, nožů a jiných zbraní budou mít žáci a studenti zakázány i třeba chytré hodinky či mobilní telefony. A to po celý školní den.

I střední třída může mít špičkový foťák, ukazuje test

24.07.2024 08:11 Fotoaparáty ve smartphonech vyšší střední třídy se v poslední době výrazně zlepšují a v mnohém dovedou šlapat na paty špičkovým smartphonům. Trend, který před lety začal Google se svými „áčkovými“ pixely, teď následují další výrobci. Podle výsledků testů organizace DxO Mark je takovou značkou třeba Honor.

Samsung, nebo Motorola? Srovnali jsme největší soupeře mezi véčky

24.07.2024 02:50 Pokud vybíráte nový ohebný smartphone s véčkovou konstrukcí, máte na českém trhu v prémiovém segmentu letošních modelů jen dvě možnosti. Jsou jimi Motorola Razr 50 Ultra a Samsung Galaxy Z Flip 6. Vyfotili a porovnali jsme je bok po boku.

Samsung netlačí na inovace. Ohrozit ho totiž může jen ještě línější značka

23.07.2024 15:42 Samsung je stálicí na poli smartphonů a už řadu let mobilní jednička. A i když samozřejmě inovace přináší, občas se zdá, jako by se bál, nebo prostě nechtěl nabídnout ty nejšpičkovější. Jenže to má nejspíš jasný důvod. Konkurence ho k překotným inovacím netlačí a Samsung svým způsobem těží z určité role stabilní a trochu konzervativní značky.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.