Honor se zhlédl v iPhonu. Tentokrát ho kombinuje i s prvkem od Huaweie

31.08.2024 10:21 Honor u některých svých smartphonů nápadně připomíná smartphony od Applu. U chystaného modelu potom přikročil ke kombinaci s designovými prvky jiné čínské značky. Huaweie.

Adept na prodejní hit. Je kompaktní, velmi odolný a s parádní výbavou

31.08.2024 04:50 Pokud chcete kompaktní smartphone, nemáte moc na výběr. V podstatě musíte hledat u Applu, Samsungu nebo mezi menšími pixely. Nyní přichází cenově výhodná alternativa od Motoroly s velmi zajímavým mixem vlastností a výbavy.

Není to překvapení. Nové Pixely 9 patří podle testu k nejlepším fotomobilům

30.08.2024 01:11 V žebříčku fotomobilů DxO Mark si smartphony Pixel od Googlu vedou tradičně velmi dobře. A nejinak je tomu u nových modelů řady Pixel 9. Ty v testu prokázaly, že patří na absolutní špičku, Pixel 9 Pro XL je v žebříčku dokonce druhý. Zajímavé je, že levnější Pixel 9 na svého sourozence příliš neztrácí.

Jen povinné zlepšení. Foťák Galaxy Z Fold 6 začíná zaostávat

29.08.2024 09:01 Samsung předvedl u svého nového špičkového modelu s ohebným displejem, typu Galaxy Z Fold 6, v případě fotoaparátu vlastně stejný mezigenerační posun jako loni. Novinka tedy fotí slušně a patří k tomu nejlepšímu na poli smartphonů s ohebným displejem. Ale za konkurencí začíná trochu zaostávat.

Nekupujte dětem smartphony, vyzval operátor. Ohrožují jejich duševní zdraví

29.08.2024 03:12 Dětem mladším 11 let by neměli rodiče kupovat smartphony. V nových pokynech k tomu vyzval jeden z největších britských síťových operátorů. Žáci základních škol by si podle jeho doporučení měli vystačit s funkčně omezenými mobily, u těch starších by rodiče měli hlídat, kolik času se smartphony tráví.

Samsung inovuje recyklací. První „šestka“ se oproti předchůdci neliší

28.08.2024 10:40 Samsung potichu uvedl první model řady Ax6, tedy přístroj áčkové řady pro modelový rok 2025. Ten zaujme zajímavou strategií, když oproti předchůdci nepřináší nic nového. Změnilo se prakticky pouze jméno.

Neuvěřitelná trojskládačka existuje. Potají ji používá ředitel firmy

28.08.2024 05:00 Šéfa čínské značky mobilů Huawei v posledních týdnech zachytli fotografové, jak drží v ruce neznámé zařízení. Zřejmě jde o prototyp chystaného ohebného telefonu, který se však hodně odlišuje od těch současných.

Výrazná změna v iPhonech. Apple v EU umožní vymazat vestavěné aplikace

27.08.2024 08:10 Apple v rámci zákona EU o digitálních trzích připravuje řadu změn ve svém operačním systému. Na výběr budou vlastní výchozí aplikace, ty vestavěné bude naopak možné smazat.

OBRAZEM: Nové hodinky od Googlu půjdou do prodeje až v září. Máme živé foto

27.08.2024 01:51 Nové hodinky Google Pixel Watch 3 firma představila na speciální akci v polovině srpna spolu se sluchátky Pixel Buds Pro 2 a telefony Pixel 9. Přestože se na trh dostanou až v září, naše redakce měla možnost je zkoušet už nyní.

Apple opravdu ustoupil kandidátům. Nové iPhony ukáže v netradiční den

26.08.2024 21:00 Apple po mnoha spekulacích odtajnil datum premiéry nových iPhonů 16. Očekávané datum mu však zabrala v mediálním prostoru konkurence, takže se novinek dočkáme v netradiční den.

Volání přes „kecálky“ je stále oblíbenější. Nahrazuje běžné hovory i textovky

26.08.2024 10:00 Takzvané over-the-top služby, jako jsou WhatsApp či Facebook Messenger, využívá již 86 procent Čechů. To je o osm procentních bodů víc než před pěti lety. Vyplývá to z květnového průzkumu provedeného Českým telekomunikačním úřadem ve spolupráci s agenturou ppm factum research.

Tvrdí, že design je podle slavného malíře a pomáhalo s ním muzeum

26.08.2024 04:40 Sekají nové modely jako Baťa cvičky. Letos je to už druhá série z klíčové číselné řady Realme. Jako první se ukázal nejvyšší model, který není vůbec špatný a v některých ohledech ještě vylepšuje předchůdce. Přestože to na první pohled úplně zřejmé není, design se inspiroval slavným Claudem Monetem.

Všechny novinky vedle sebe. Natočili jsme nové pixely od Googlu

25.08.2024 00:51 Nové smartphony řady Google Pixel jsou tu a my již testujeme celou novou sestavu třech modelů. Prohlédněte si v našem videu všechny tři novinky vedle sebe: Pixel 9, Pixel 9 Pro a Pixel 9 Pro XL.

Zbytečně vysoká cena kazí dojem z elegána. Test Oppa Reno 12 Pro

25.08.2024 00:51 Nové Oppo Reno 12 Pro je špičkou nabídky tohoto výrobce na českém trhu. Reálně však jde o model vyšší střední třídy, kterému do škatulky prémiového modelu leccos schází. Cena je ovšem zbytečně vysoká.

Čeští výletníci do alobalu balí řízky, Rumun v něm pašoval desítky mobilů

24.08.2024 02:50 Svým způsobem očekávatelný, avšak i poněkud bizarní způsob pašování zboží, zvolil muž z Rumunska. Italská policie totiž v jeho zavazadle objevila podezřelé balíčky, při pohledu na něž by se mnohým Čechům mohly začít sbíhat sliny. Ale zbytečně. Místo oblíbené svačiny řady tuzemských výletníků a dovolenkářů totiž ukrývaly nestravitelný cennější obsah.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.