Zatím bez umělé inteligence. Stahujte novou verzi operačního sytému iPhonů

18.09.2024 05:10 Právě teď můžete stahovat novou velkou aktualizaci systému iOS do podporovaných iPhonů. Novinkami jsou pokročilé možnosti přizpůsobení domácí plochy, nové ovládací centrum a galerie fotek, stejně tak i nové funkce pro hendikepované uživatele.

Jedna z nejstřeženějších budov T-Mobilu se rozrostla. Prošli jsme zatím prázdné sály

17.09.2024 01:30 T-Mobile slavnostně otevřel druhé křídlo svého nejmodernějšího datového centra DC7 v pražské Hostivaři. Nové křídlo s celkovou plochou 3 500 metrů čtverečných disponuje čtyřmi datovými sály. Nahlédněte s námi do běžně nepřístupných prostor, které poslouží i jako testovací centrum pro privátní 5G sítě.

Operátoři zapínají neomezená data. Morava se dál potýká s výpadky signálu

16.09.2024 20:10 Mobilní operátoři nadále evidují nejvíc výpadků na Jesenicku a Ostravsku, kde se zatím nemohou dostat k některým vysílačům, aby pro ně zajistili náhradní napájení elektřinou. V souvislosti s touto mimořádnou situací nabízí zákazníkům služby zdarma.

Chybějící foťák skoro nepoznáte. Galaxy Z Flip 6 fotí jako Fold 6

16.09.2024 09:10 Je to podobná situace jako loni. Aktuální smartphony Samsung s ohebným displejem mají v žebříčku fotomobilů DxO Mark obdobnou pozici, dělí je v něm pouhý jeden bod. Patří k nejlepším v segmentu, ale celkově na konkurenci trochu ztrácejí. Levnější Z Flip 6, který míří na širší publikum než Fold 6, ale dovede vlastně foťákem zaujmout.

Zírali jsme na ohebný mobil pro Severokorejce a další kuriozity

16.09.2024 03:20 Na berlínském veletrhu jsme si prohlédli široké portfolio výrobce Doogee. Ačkoli se na český trh zřejmě dostane jen zlomek těchto modelů, výrobce nešetří na kuriózních designových nápadech. Z předvedených modelů nás zaujal především první ohebný mobil pro Severní Koreu.

Nové „nokie“ se budou vyrábět po boku nového smartphonu od Googlu

15.09.2024 05:01 Nástupce Nokie se činí. Letos představil už několik smartphonů pod vlastním jménem. Novinka z Indie se bude vyrábět po boku smartphonů od Googlu.

Ultra hodinky v mnoha ohledech. Vyzkoušeli jsme Samsung Watch Ultra

15.09.2024 05:01 Samsung letos zapracoval na konkurentovi k odolnému modelu od Applu, vznikly tak hodinky s označením Galaxy Watch Ultra. Jsou extra odolné, extra nabité funkcemi a s extra výdrží baterie. Extra je však i cena a také nároky na plné využití.

Narušují vyučování. Největší správce škol v Anglii zavádí zákaz mobilů

14.09.2024 13:01 Jedna z největších anglických organizací, která spravuje a řídí státní školy, Ormiston Academies Trust, hodlá zakázat používaní mobilních telefonů ve škole. Uvedl to server zpravodajské televize BBC. Ormiston spravuje 42 státních škol se zhruba 35 000 žáky.

Toto je ohromný tablet s unikátním displejem, který se jen tak nevidí

14.09.2024 01:50 Takových displejů u tabletů moc nepotkáte. Na velké 14palcové úhlopříčce nabídne model Nxtpaper 14 unikátní matný panel i celkem solidní výbavu. Tablet zamíří i na český trh.

Smartphone, nebo obyčejný mobil? Většina rodičů teenagerů má jasno

14.09.2024 01:50 Většina rodičů dospívajících dětí podle průzkumu britského operátora preferuje u svých potomků obyčejný mobil před chytrým. Tedy telefon jen se základními funkcemi bez přístupu k aplikacím a sociálním sítím. Obávají se totiž, že smartphony by měly špatný vliv na jejich duševní zdraví. „Krmení“ nevhodným obsahem na sítích připouštějí i sami teenageři.

Předobjednávky iPhonů 16 začínají. Vybírat můžete ze čtyř modelů

13.09.2024 14:40 Apple globálně spouští předobjednávky nových iPhonů 16 v pátek 13. září. V Česku startuje ve 14:00. V nabídce jsou čtyři modely, každý ve třech paměťových variantách s výjimkou modelu Pro, který existuje ve čtyřech paměťových verzích.

Ohebný pixel fotí dobře, v poměru výkonu a ceny to však nevychází

13.09.2024 09:22 Nový smartphone s ohebným displejem Google Pixel 9 Pro Fold je nejlepším fotomobilem mezi smartphony s takovou konstrukcí. Foťák celkově není vůbec špatný, nicméně vzhledem k ceně přístroje by možná uživatelé očekávali i podstatně lepší výkony. Náskok na téměř čtyřikrát levnější Pixel 8a je minimální.

Novinka vykrývá hluchý zbytek roku. Rozhodně ji nepřehlédnete

13.09.2024 03:31 Společnost Nothing, která stojí za osobitou sérií smartphonů a bezdrátových sluchátek, uvedla na trh vylepšenou verzi modelu Phone s přívlastkem Plus. Změn je poměrně málo, výrobce tímto modelem kryje primárně hluchý zbytek roku, další smartphone totiž plánuje až příští rok.

Takový akční tarif T-Mobile už nabízel. Tentokrát je jiná cena

12.09.2024 10:00 T-Mobile si na září připravil nový akční tarif. Potěší hlavně zájemce, pro které je rozhodujícím faktorem zejména příznivá cena, ale i tak za své peníze něco očekávají. Nicméně skladbou služeb srovnatelný tarif operátor už letos jednou nabízel. A to za o něco málo příjemnější cenu.

Vybitá baterie? Se smartphonem vivo V40 SE 4G se toho obávat nemusíte

12.09.2024 05:00 Je pro vás na cestách nebo v práci denním chlebem upozornění na téměř vybitou baterii a hledáte nového, dostupného mobilního společníka? Odpovědí může být atraktivní novinka vivo V40 SE. V elegantním těle se skrývá překvapivý výkon a především vysoká kapacita baterie, podpořená extrémně rychlým nabíjením.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.