Langoše jako přežitek koupališť? Nikoli, hlásí pop-up kreativních šéfkuchařů

18.05.2024 20:31 Brynza, lanýž nebo pistácie a gothaj. Kreativní šéfkuchaři Horák a Valkovič udávají smaženým kynutým plackám nový směr.

Ruský soud zabavil majetek italské banky UniCredit i Deutsche Bank a Commerzbank

18.05.2024 20:31 Ruský soud ve sporu kolem plynárenského projektu nedokončeného kvůli protiválečným sankcím zablokoval majetky nejen italské bance UniCredit, ale také německým Deutsche Bank a Commerzbank. Informují o tom 18. května světová média, podle kterých objem zabaveného majetku dohromady činí nejméně sedm set milionů eur . Arbitrážní soud v Petrohradu rozhodl na základě stížností jedné z dceřiných společností ruské

Urny jako radostná vzpomínka. Česká designérka se inspirovala v pravěku

18.05.2024 20:31 „Nabídka krematorií je z mého pohledu neestetická, až přímo nedůstojná. Proto jsem se rozhodla zvolit jinou než pochmurnou a depresivní perspektivu,“ říká o své kolekci uren designérka Gréta Kušnírová.

Finsko na jihu. V Českých Budějovicích ochutnáte korvapuusti a laskiaispullu

18.05.2024 20:31 V Praze teď můžete sledovat finské hokejisty, v Českých Budějovicích si zase dát finský chleba. A další speciality z pekárny Leipomo, které jinde v Česku nenajdete.

Konflikt v Izraeli: Neshody v dodávkách zbraní, USA plánuje miliardový balík

18.05.2024 15:31 Jordánsko rozkrylo pašování zbraní a španělská levice blokovala loď s vojenským nákladem mířící do Česka. Tvrdila, že dodávku získá Izrael. Nový balík zbraní pro něj připravuje USA. Co dalšího přinesl týden v dění kolem konfliktu na Blízkém Východě?

Ze starého domu udělali butikový penzion. Teď chtějí přidat pekárnu a wellness

18.05.2024 15:31 Stará Pekárna patří k nejvyhlášenějším ubytováním ve Znojmě. Ne náhodou: strávit noc v citlivě rekonstruovaném měšťanském domě s jedinečným kouzlem je zážitkem.

Nepodpoříme prodej Křetínskému, varují odbory v ocelárnách Thyssenkrupp

18.05.2024 15:31 Největší německý odborový svaz pohrozil, že nepodpoří ohlášený prodej 20procentního podílu ocelářského podniku společnosti Thyssenkrupp investiční skupině EP Corporate Group českého miliardáře Daniela Křetínského. Odbory žádají záruky ohledně investic a zachování pracovních míst, řekl listu Welt am Sonntag jeden z odborářských šéfů. „To jsou pro nás červené linie,“ řekl Knut Giesler, předseda pobočky svazu IG Metall v Severním Porýní-Vestfálsku, kde

Dělal pro Guye Ritchieho nebo na Planetě opic. Splněný sen, říká český designér

18.05.2024 15:31 Odmala snil, že bude pracovat pro Hollywood. Ještě před třicítkou si Jakub Červenka tohle přání splnil, podepsal se třeba pod novinku Království Planeta opic.

Poctivý kus koláče. Podmáslový s kešu náplní, jahodami & kokosovou drobenkou

18.05.2024 10:21 Víkendové potěšení v podobě božsky voňavých koláčů s kešu náplní a šťavnatými jahodami.

DJ BoBo, ostrý nůž a John Galliano. Poznejte kuchařku Evu Che Out of Office

18.05.2024 10:21 Extravagance. Tak by se dal popsat nejen kulinářský styl private chefa Evy Che. Jaká je mimo kuchyni?

Akcie v USA posilují. Dow Jones poprvé uzavřel nad 40 tisíci body

18.05.2024 10:21 Americký Dow Jonesův akciový index poprvé uzavřel nad hranicí čtyřiceti tisíc bodů. Investoři 17. května vyhodnocovali několikatýdenní růst, k němuž přispěly zejména firemní výsledky a statistika. Ta podpořila očekávání, že americká centrální banka sníží v letošním roce úrokové sazby. Zpevnil také index S&P 500, naopak index Nasdaq Composite mírně oslabil. Za celý týden ale všechny tři hlavní indexy zaznamenaly

Rodiny krachují kvůli špatným vztahům, ne investicím, říká světový bankéř Hofmann

17.05.2024 19:51 Pracuje s bezmála dvěma tisíci rodinnými firmami po celém světě, na eventu rodinných firem teď radil českým byznysům, jak přetrvat po staletí.

Trumpův soud míří do finále. Verdikt by mohl padnout příští týden

17.05.2024 19:51 Na konci příštího týdne by americký exprezident Donald Trump mohl být usvědčený zločinec, nebo naopak muž zproštěný obvinění a hlásající svou naprostou nevinu. Napsal to ve čtvrtek web Politico ve světle vývoje v newyorském procesu s bývalou hlavou USA. Projednávání obžaloby z falšování finančních záznamů v souvislosti s platbou za umlčení údajné milenky se podle všeho blíží ke konci. U soudu na Manhattanu

Drama za 50 miliard. Významný akcionář Tesly hlasuje proti Muskovým odměnám

17.05.2024 19:51 Miliardář Leo Koguan, který tvrdí, že vlastní více než dvacet sedm milionů akcií Tesly, prohlásil, že Musk je tyranský CEO, který opustil automobilku kvůli svým dalším společnostem. Leo Koguan, singapurský miliardář, který o sobě tvrdí, že je největším drobným investorem společnosti Tesla, a který se již dříve označil za fanouška Elona Muska, hlasoval před výroční schůzí společnosti

Pražská burza v týdnu podruhé v řadě posílila. Index PX stoupl o 0,7 procenta

17.05.2024 19:51 Pražská burza v týdnu podruhé v řadě posílila. V uplynulém týdnu stoupl index PX o 0,7 procenta na 1561,4 bodu. Nejvíce rostly akcie výrobce nápojů Kofola, největší oslabení zaznamenaly akcie Pilulky. V předchozím týdnu index PX stoupl o dvě procenta. „Pražské burze se tento týden dařilo. Obchodování na burze bylo rozkolísané, nakonec díky výsledku pátečního obchodování převážil počet růstových seancí,“ uvedl makléř Wood

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.