Média žalují Google, včetně Česka a Slovenska. Požadují odškodné 2,1 miliardy eur

29.02.2024 18:41 Třicet dva evropských mediálních skupin včera podalo žalobu na Google, ve které požadují náhradu škody ve výši asi 2,1 miliardy eur.

Macron se poprvé vyjádřil ke svému výroku o vyslání jednotek na Ukrajinu

29.02.2024 18:41 Francouzský prezident Emmanuel Macron dnes řekl, že všechny jeho výroky o válce mezi Ukrajinou a Ruskem byly pečlivě promyšleny. Reagoval tak na rozruch vyvolaný tím, že nevyloučil vyslání západních vojáků do konfliktu.

Putin odstartoval boj o křeslo šéfa Kremlu. Slíbil rozsáhlé reformy i masivní růst mezd

29.02.2024 18:41 Vladimir Putin ve svém čtvrtečním projevu o stavu země, se kterým vystoupil před poslanci obou komor ruského parlamentu dva týdny před volbami hlavy státu, slíbil rozsáhlá sociální opatření. Plánuje například radikálně zvýšit minimální mzdu.

Ukrajina hlásí těžké boje západně od města Avdijivka

29.02.2024 18:41 Západně od ukrajinského města Avdijivka, které je pod ruskou kontrolou, probíhají těžké boje a ukrajinská armáda má potíže se stabilizací své obranné linie, uvedl ve čtvrtek hlavní velitel ukrajinské armády Olexandr Syrskyj. 

Izraelská armáda zabila v Pásmu Gazy přes 30 tisíc lidí, tvrdí Palestina

29.02.2024 18:41 Počet palestinských obětí války v Pásmu Gazy od 7. října překročil 30.000. Oznámilo to v pátek ministerstvo zdravotnictví v Gaze, které ovládá palestinské militantní hnutí Hamás. 

Nuselský most zažil po letech drama. Policisté přemluvili muže, aby neskákal

29.02.2024 18:41 Pražští policisté ve středu ráno vyjížděli na Nuselský most. Po letech se tam někomu podařilo překonat zábrany, k tragédii ale naštěstí nedošlo. Muže, který chtěl spáchat sebevraždu skokem dolů, se podařilo přemluvit. 

Sen o nekuřácké zemi se rozplynul. Novozélandský parlament zrušil nejpřísnější protikuřácký zákon na

29.02.2024 18:41 Novozélandský parlament v noci na čtvrtek zrušil přísnou protitabákovou legislativu, která měla ambici vytvořit nekuřáckou generaci mladých lidí. Zákon zavedla bývalá vláda labouristické premiérky Jacindy Ardernové a v platnost měla vstoupit od července letošního roku.

Duda vysvětlil, proč podle něj Rusko nezaútočí na Polsko

29.02.2024 18:41 Polský prezident Andrzej Duda si nemyslí, že Rusko vojensky napadne Polsko. Důvodem je podle něj to, že Polsko bude na případnou agresi dostatečně připraveno. Řekl to ve čtvrtečním rozhovoru pro polský deník Fakt.

Putin Západu opět vyhrožuje jadernou válkou

29.02.2024 18:41 Většina ruských občanů podporuje "speciální vojenskou operaci" ruských sil na Ukrajině, uvedl prezident Vladimir Putin při svém projevu o stavu země před poslanci obou komor parlamentu a dalšími hosty. Země Severoatlantické aliance podle něj riskují jaderný konflikt, pokud vyšlou své vojáky na Ukrajinu. 

Orbán: Na Ukrajinu zbraně nepošleme, s vojáky ani bez nich

29.02.2024 12:51 Předseda maďarské vlády Viktor Orbán ve videu nahraném ve čtvrtek na sociální síť TikTok odmítavě reagoval na prohlášení francouzského prezidenta Emmanuela Macrona, který v pondělí řekl, že nevylučuje vyslání západních vojáků na Ukrajinu.

Policie šetří závažný trestný čin na Písecku. Senior měl vraždit

29.02.2024 12:51 Jihočeská policie ve čtvrtek uvedla, že vyšetřuje závažný trestný čin na Písecku. Strážci zákona vyjížděli k požáru osobního automobilu a chaty v obci u vodní nádrže Orlík. Na místě byla následně nalezeny dvě mrtvé osoby. 

Pohonné hmoty přestaly zdražovat a možná i v dalších dnech zlevní

29.02.2024 12:51 V Česku v posledních dnech zpomalilo zdražování pohonných hmot. Průměrná cena benzinu se zvýšila o pouhých šest haléřů na 38,40 Kč za litr, nafta zdražila o deset haléřů na 38,65 Kč za litr. V dalších dnech by mohla paliva dokonce i zlevňovat. 

Válka na Ukrajině: Rusové tvrdí, že vstoupili do Robotyne

29.02.2024 12:51 Rusové tvrdí, že na Ukrajině vstoupili do vesnice Robotyne, které se Ukrajinci opět zmocnili teprve loni během protiofenzivy. Kyjev se k tomu zatím nevyjádřil, potvrdil však stažení vojáků z jiných obcí. 

Trojnásobná vražda v Hořovicích: Policie už zná příčinu smrti obětí

29.02.2024 12:51 Policie pokročila ve vyšetřování trojnásobné vraždy ve středočeských Hořovicích, kterou se zabývá od uplynulého víkendu. Podle dostupných informací proběhla pitva. Kriminalisté mají nadále pracovat s vyšetřovací verzí, ve které je ze spáchání hrůzného činu podezřelý partner zavražděné ženy. 

Zelenskyj připravuje mírový plán. Už získal podporu na Balkáně

29.02.2024 12:51 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj ve středu získal pro svůj mírový plán podporu účastníků summitu lídrů zemí západního Balkánu v albánské Tiraně.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.