Hložkova pomocná ruka AS k obratu nepostrčila. Bayer po gólu z nastavení opět neprohrál

10.05.2024 02:30 Leverkusen sice v odvetném utkání semifinále Evropské ligy proti AS Řím dlouho tahal za kratší konec, dvěma góly ze závěru ovšem přepsal rekord v počtu po sobě jdoucích soutěžních zápasů bez prohry a remízou 2:2 si zajistil postup.

Olympiakos se probojoval do domácího finále, noční můra Aston Villy úřadovala i v odvetě

10.05.2024 02:30 Fotbalisté Olympiakosu si vysloužili možnost zahrát si v Aténách o trofej pro vítěze Evropské konferenční ligy, když v odvetném semifinálovém utkání porazili Aston Villu 2:0. Náskok z prvního klání už v 10. minutě vylepšil Ayouba El Kaabi, jenž v závěru skóroval znovu, a v součtu obou duelů tak vsítil pět branek.

Atalanta díky Lookmanovi nakoukne do svého prvního evropského finále

10.05.2024 02:30 Fotbalisté Atalanty potvrdili vynikající formu i v odvetném utkání semifinále Evropské ligy, ve kterém porazili na vlastním hřišti Marseille 3:0, a zahrají si tak v Dublinu o trofej.

Disciplinární komise zahájila řízení s Matouškem za surový faul na Horáka

09.05.2024 20:50 Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace zahájila řízení s kapitánem druholigové Kroměříže Tomášem Matouškem. Třiatřicetiletý defenzivní univerzál v 78. minutě sobotního zápasu zranil v souboji záložníka Sparty Romana Horáka, který utrpěl vpáčenou zlomeninu lebeční kosti a musel na operaci.

Wirtz přece do Bayernu? Když je na trhu hráč takového kalibru, musíte jednat, vzkázal Eberl

09.05.2024 20:50 Sotva německý talent Florian Wirtz v médiích projevil touhu setrvat v Leverkusenu, přichází zpráva v podobě zájmu Bayernu Mnichov. Ten se pokusí po nezdaru Liverpoolu a Manchesteru City otestovat jeho loajalitu, stejně jako v případě dalších opor čerstvého bundesligového mistra.

Tchouaméniho zranění se zhoršilo, prý přijde o finále Ligy mistrů. Stihne aspoň EURO?

09.05.2024 20:50 Real Madrid porazil ve středu Bayern a postoupil do finále Ligy mistrů, radovat se z tohoto úspěchu ovšem úplně nemohl Aurélien Tchouaméni. Francouzský středopolař nastoupil do utkání s určitými zdravotními problémy, které ho podle informací francouzského sportovního listu L'Équipe vyřadí ze hry na tři až čtyři týdny. Španělský klub délku absence neupřesnil.

Neprohra číslo čtyřicet devět? Bayer může překonat rekord Benfiky a nasměrovat se k treblu

09.05.2024 15:40 Trojice českých hráčů Patrik Schick, Adam Hložek, Matěj Kovář má v dresu Leverkusenu na dosah postup do finále Evropské ligy. V dnešní semifinálové odvetě bude německý tým hájit proti AS náskok 2:0 z úvodního duelu v Římě. Vítěz dvojzápasu narazí ve finále na lepšího ze souboje Bergamo - Marseille.

Cubarsí prožil snové jaro, v Barceloně si vysloužil tříletý kontrakt

09.05.2024 15:40 Málokterý talentovaný hráč prožíval v rámci letošního ročníku takový vzestup jako právě Pau Cubarsí. Barcelona si přitom moc dobře uvědomuje, jakou tenhle teprve sedmnáctiletý stoper může mít budoucnost, a rozhodla se s ním uzavřít novou spolupráci. Nejmladší obránce, který kdy nastoupil do čtvrtfinále Ligy mistrů, sepsal v katalánském klubu smlouvu do roku 2027.

Osvědčená delegace: Pražské derby bude pískat Černý

09.05.2024 15:40 Sobotní derby mezi hráči Sparty a Slavie v druhém kole ligové nadstavby bude jako hlavní rozhodčí řídit Dalibor Černý. Devětadvacetiletého sudího čeká čtvrtý soutěžní zápas pražských "S" v kariéře, vloni na jaře pískal tři souboje městských rivalů během jednoho měsíce. Delegaci na víkendové druhé kolo ligové nadstavby zveřejnila komise rozhodčích Fotbalové asociace ČR.

Nevím, jestli jsem hrdina, ale mám velkou radost, zářil Joselu po utkání s Bayernem

09.05.2024 15:40 V německé lize odehrál v minulosti tři sezony, ale proti Bayernu Mnichov se španělský útočník Joselu střelecky prosadil až v dresu Realu Madrid. Čtyřiatřicetiletý hráč, který ve slavném klubu hostuje z Espaňolu Barcelona, zařídil ve středu večer v roli střídajícího hráče Bílému baletu dvěma góly postup do finále Ligy mistrů proti Dortmundu.

Když hrajeme doma, máme pocit, že můžeme všechno, rozplýval se Vinícius Júnior

09.05.2024 15:40 Vinícius Júnior byl během dalšího velkolepého evropského večera Realu Madrid opět v nejlepším světle. Jeho aktivita pomohla Los Blancos k šestému finále Ligy mistrů za posledních 10 let. Stalo se tak po obratu proti Bayernu Mnichov.

Příbram na závěr sezóny připravila změny, odvolala Bednáře. Mužstvo převzal Kohout

09.05.2024 15:40 U hráčů Příbrami skončili trenér Roman Bednář i asistent Jakub Krištofek. Vedení druholigového klubu je odvolalo po sérii špatných výsledků, po nichž se mužstvo propadlo do boje o záchranu v soutěži. Tým převzal dosavadní sportovní manažer Jiří Kohout společně s asistenty Tomášem Wágnerem a Dominikem Maškem. Příbramští o tom informovali na svém webu.

Ancelotti po šestém postupu do finále: Povedlo se to už tolikrát, že se to ani nedá vysvětlit

09.05.2024 15:40 Italský kouč Carlo Ancelotti postoupil pošesté do finále Ligy mistrů, čímž vylepšil vlastní trenérský rekord. S Realem Madrid ho čeká třetí finálový zápas po triumfech v letech 2014 a 2022. Dvakrát dovedl k vítězství v soutěži AC Milán v letech 2003 a 2007, mezitím v roce 2005 s ním ve finále neuspěl.

Chystá se v Paříži rozlučka s Mbappém? Ať jde do Saúdské Arábie, radil útočníkovi Desailly

09.05.2024 15:40 Kylian Mbappé o tomto víkendu možná podstoupí poslední zápas v Parku princů. Má se totiž za to, že v létě dojde k jeho očekávanému přestupu do Realu Madrid, útočník PSG však ještě neučinil žádné prohlášení k tomuto kroku. Takový mu ovšem nedoporučuje Marcel Desailly. Bývalý francouzský reprezentant dokonce vzkazuje, aby Mbappé odešel do Saúdské Arábie.

Olympiakos doma proti Aston Ville hájí dvougólové vedení

09.05.2024 10:10 Olympiakos se postaral o největší překvapení dosavadního průběhu vyřazovací fáze Konferenční ligy, když vyplenil Villa Park. Teď bude doma hájit relativně pohodlný náskok dvou branek, nicméně Aston Villa se snu o finále ještě rozhodně nevzdává.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.