Představí se Kane na mistrovství Evropy? Anglického kanonýra trápí přetrvávající bolesti zad

20.05.2024 16:00 Harry Kane zakončil první sezonu v Bayernu Mnichov bez trofeje, momentálně ho navíc trápí problémy se zády. Podle deníku Bild se bolesti anglického útočníka zhoršily, proto odcestoval za specialistou, vyloučeno přitom není, že vynechá blížící se mistrovství Evropy.

Klopp neplánuje brzký návrat. Potřebuji si od fotbalu odpočinout, vysvětlil

20.05.2024 16:00 Nyní již bývalý manažer Liverpoolu Jürgen Klopp prohlásil, že se po svém odchodu z klubu Premier League hodlá stáhnout do ústraní a nemá v plánu se okamžitě vrátit k manažerské práci.

Doufám, že se vrátím do Premier League, řekl De Zerbi po konci v Brightonu

20.05.2024 16:00 Brighton porážkou 0:2 s Manchesterem United uzavřel sezonu a zároveň to byl poslední zápas v klubu pro manažera Roberta De Zerbiho. Úspěšný stratég by neměl mít o nabídky nouzi, přestože žádnou dosud neobdržel, nejraději by však zůstal v Premier League.

Zásah policie v Mladé Boleslavi: Událostmi se bude zabývat LFA i disciplinárka

20.05.2024 16:00 Událostmi ze sobotního utkání předposledního kola ligové nadstavby v Mladé Boleslavi, kde pražská Sparta oslavila obhajobu titulu, se zabývá i Ligová fotbalová asociace . Policie chvíli před koncem podél ochozů po žádosti pořadatelského klubu o pomoc rozestavila těžkooděnce a ti po závěrečném hvizdu zasáhli proti několika fanouškům hostů, kteří vběhli na trávník. Dění v Boleslavi bude v úterý řešit ligový výbor a ve čtvrtek pak také disciplinární komise. LFA o tom informovala v tiskové zprávě.

Předběžná nominace Chorvatska na Euro bez překvapení, nechybí Modrić, Brozović ani Perišić

20.05.2024 16:00 Zkušený záložník Realu Madrid Luka Modrić vévodí předběžné chorvatské nominaci na mistrovství Evropy v Německu, kterou dnes oznámil trenér Zlatko Dalić. Mezi 26 hráči nescházejí další tradiční opory brankář Dominik Livaković, obránce Joško Gvardiol, záložník Marcelo Brozović či útočník Andrej Kramarić.

Sparta obhájila titul. Priske a Rosický změnili klubovou kulturu, uvedl Polom

20.05.2024 10:10 Sparta po 23 letech obhájila ligový titul. Parta kolem kapitána Ladislava Krejčího udělala poslední krok v Mladé Boleslavi výhrou 5:0 a před středečním finále MOL Cupu si odškrtla první z vytoužených trofejí. Proč je aktuálně nejlepším týmem v Česku? V čem momentálně nejvíc zaostává úhlavní rival Slavia? A s jak velkým průvanem v kabině se dá počítat během léta? To jsme probrali s bývalým hráčem Letenských, který pamatuje poslední double, Romanem Polomem.

Serie A - preview 37. kola: Udrží se Bologna před Juventusem?

20.05.2024 10:10 Bologna v dohrávce 37. kola italské nejvyšší soutěže hostí Juventus, před nímž se drží jenom zásluhou lepšího rozdílu ve skóre. Hellas potřebuje zvládnout duel se sestupující Salernitanou, protože má pouze jednobodový náskok na sestupové pásmo.

Guardiola: Může se stát, že po příští sezoně odejdu z Manchesteru City

20.05.2024 10:10 Manchester City obhájil titul a stal se prvním týmem v historii, jenž vyhrál Premier League čtyřikrát za sebou. Zásadní podíl na tom má manažer Pep Guardiola, který dodrží smlouvu do konce příští sezony a následně bude jednat o budoucnosti, nevylučuje přitom odchod.

Premier League - souhrn 38. kola: Manchester City obhájil titul

19.05.2024 23:40 Manchester City je znovu anglickým mistrem. V posledním kole si titul zajistil triumfem nad West Hamem, Arsenalu nestačila ani výhra nad Evertonem.

Pardubice zachránil na nejvyšší úrovni, Kováč přesto nepřímo potvrdil konec ve funkci

19.05.2024 23:40 Trenér Radoslav Kováč po definitivní záchraně Pardubic v nejvyšší soutěži nepřímo potvrdil konec u týmu. Na tiskové konferenci po vítězství 4:0 nad Karvinou v předposledním 4. kole nadstavby prohlásil, že se vztahy mezi ním a vedením klubu změnily. O své další budoucnosti mluvit nechtěl. Autor hattricku Ladislav Krobot následně novinářům prozradil, že Kováč už před časem hráčům oznámil, že po sezoně východočeské mužstvo opustí.

LaLiga - souhrn 37. kola: Cádiz třetím sestupujícím

19.05.2024 23:40 Cádiz v předposledním kole sestup neodvrátil, doma pouze remizoval bez branek s Las Palmas. Velká přestřelka se konala na půdě Villarrealu, kde padlo osm gólů, o čtyři z nich se přitom postaral Alexander Sørloth. Překvapivě vysokou porážku utrpělo Atlético Madrid, uspěla naopak Barcelona i Girona.

Jsem nejšťastnější člověk na světě, radoval se Krobot po záchraně

19.05.2024 23:40 Za životní zápas označil Ladislav Krobot domácí utkání předposledního 4. kola ligové nadstavbové skupiny o záchranu s nováčkem Karvinou. Třiadvacetiletý útočník premiérovým hattrickem v nejvyšší soutěži zařídil Pardubicím nejen výhru 4:0, ale zároveň i definitivní jistotu udržení mezi elitou. Na tiskové konferenci prohlásil, že po třetím gólu se cítil jako nejšťastnější člověk na světě.

Ligue 1 - souhrn 34. kola: Brest do hlavní fáze Ligy mistrů

19.05.2024 23:40 Lille přišlo v závěru utkání s Nice o výhru, a protože Brest naopak porazil venku Toulouse, zahraje si bretaňský celek hlavní fázi Ligy mistrů. Velké drama se konalo také na spodku tabulky. Méty promrhaly velký náskok ve skóre, Lorient ale stejně nedotáhl stíhací jízdu do úspěšného konce. Rozhodlo totiž v jeho neprospěch nakonec až šesté kritérium, a to to v podobě menšího počtu nastřílených gólů ve venkovním utkání právě s celkem z Lotrinska.

Sedmnáctka v pondělí vstoupí do ME a zkusí projít do čtvrtfinále

19.05.2024 18:20 Čeští fotbalisté do 17 let v pondělí vstoupí zápasem proti domácímu Kypru do evropského šampionátu. Svěřenci trenéra Jiřího Žiláka se pokusí ze čtyřčlenné skupiny A, v níž se utkají ještě s Ukrajinou a Srbskem, projít do čtvrtfinále.

Oslabený Hradec pokazil Grigarovu rozlučku a je krok od finále

19.05.2024 18:20 Teplice v úvodním semifinálovém duelu play off Fortuna ligy o Konferenční ligu prohrály na vlastním hřišti s Hradcem Králové 0:1.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.