„Jestli ty volby nezajistíte, já je napadnu.“ Šlachta pohrozil Pekarové

18.09.2024 23:20 V pátek a v sobotu Česko čekají krajské a senátní volby. Jak budou vypadat v zasažených regionech a jaká bude pomoc zaplaveným oblastem? O tom ve středu večer na CNN Prima News v „Superdebatě“ před krajskými a senátními volbami diskutovali zástupci vládních stran a opozice. Někteří slibovali, že volby napadnou, pokud se vládě nepodaří průběh voleb technicky zajistit. Krajské volby označili jako první krok k ukončení Fialovy vlády.

Ne ode zdi ke zdi. Kontinuita. Hejtman Netolický hodlá obhájit funkci. Takto

18.09.2024 23:20 Kontinuita ve vedení Pardubického kraje přináší své ovoce a lze zdárně dokončit i velké projekty, které vyžadují mnohem více než pouhé čtyřleté volební období. PL to říká dlouholetý pardubický hejtman Martin Netolický, který i tentokrát s řadou plánů hodlá svou funkci obhájit.

Potká se senátor, stavař a sportovní funkcionář. Příběh z krušnohorského letoviska

18.09.2024 23:20 Jeden byl místopředsedou Senátu a dlouholetým špičkovým funkcionářem hnutí STAN, než si letos postavil vlastní krajskou kandidátku. Druhý stále ještě je místopředsedou lyžařského svazu, jehož vedení prý nijak nevadí jeho trestní stíhání. A pak je tu místní stavitel a provozovatel sjezdovek, na kterých se příběh protíná. Z krušnohorského letoviska Boží Dar můžeme psát případovou studie české komunální politiky.

Nechci, aby mě zastřelil černoch. Slovo „rasista“ je zbraň. Student napsal černé na bílém

18.09.2024 23:20 V některých amerických městech dlouhodobě bují černošská kriminalita, jež se dotýká celé tamní společnosti včetně univerzitních studentů. Jeden ze studentů věhlasné Univerzity v Chicagu proto na sociálních sítích apeluje na politiky, aby černošskou kriminalitu ve městě začali řešit, jinak brzy nikdo nebude chtít v Chicagu studovat kvůli obavám o svůj život. „Už mě to unavuje. Chci jezdit metrem bez obav, že mě zastřelí nějaký černoch,“ napsal, a že když na problém někdo upozorní, je hned označen jako rasista.

Skončí Fabie? „Vondra nás ujistil, že malá auta zachránil.“ Jenže zpráva se šíří dál

18.09.2024 23:20 Německý automobilový koncern Volkswagen v reakci na slábnoucí poptávku po automobilech se spalovacími motory uvažuje uzavřít továrnu v Číně, kde se vyrábějí i vozy Škoda. Podle některých informací na českém internetu má definitivně skončit například dlouholetý lídr trhu malých aut v Česku Fabia Combi. Na sociální síti ale někteří tyto informace rozporují.

Havlíček : Jednejte, zastavte to, přiznejte chybu. Že se vám budou smát? No a co?

18.09.2024 23:20 Projev na 112. schůzi Poslanecké sněmovny 18. září 2024 k vládnímu návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 383/2012 Sb., o podmínkách obchodování s povolenkami na emise skleníkových plynů.

VZP: Kyberšmejdi hledají nové dno, podvodné SMS míří do povodní zasažených oblastí

18.09.2024 23:20 Všeobecná zdravotní pojišťovna upozorňuje na opětovné rozesílání podvodných zpráv, které vzbuzují dojem výplaty peněz. Rozesílaná informace předstírá, že odesílatelem SMS zpráv je VZP a příjemci zprávy slibuje „pojistnou výplatu“ po přihlášení do fiktivního systému. Dle všeho jsou zprávy určeny lidem z povodněmi zasažených oblastí.

Fiala si nepomohl. Jádro je s novou EU v ohrožení

18.09.2024 23:20 Říká se, že český premiér Fiala má dobré vztahy s předsedkyní Evropské komise Ursulou von der Leyenovou. Ale při obsazování postů v Evropské komisi mu to nepomohlo. Český kandidát na eurokomisaře Síkela si pomýšlel na silné portfolio, ale nakonec mu zůstala jen starost o zahraniční vztahy s partnery EU. Zato Španělé a Slováci mohou být spokojeni. Španělka Teresa Ribera dostala v komisi obrovskou moc a Robert Fico, slovenský premiér a častý kritik EU, též nebude mít důvod ke stížnostem.

Peštová : Cena povolenek stoupla dávno před energetickou krizí. Moc dobře to víme

18.09.2024 23:20 Projev na 112. schůzi Poslanecké sněmovny 18. září 2024 k vládnímu návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 383/2012 Sb., o podmínkách obchodování s povolenkami na emise skleníkových plynů.

Král : My to děláme pro lidi, vždyť zachraňujeme klima

18.09.2024 23:20 Projev na 112. schůzi Poslanecké sněmovny 18. září 2024 k vládnímu návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 383/2012 Sb., o podmínkách obchodování s povolenkami na emise skleníkových plynů.

Lesy ČR: Den lesů nové generace. Jihočeši zvou 5. října do lesa i do muzea

18.09.2024 23:20 Pro jihočeské návštěvníky Dne lesů nové generace připravují Lesy ČR na sobotu 5. října před zámkem Ohrada a v lesích u Bezdreva trasu, na které si mohou lidé vyzkoušet třeba měření dřeva, výrobu oplůtků nebo sběr osiva.

Janulík : To je celý smysl Green Dealu, aby se tady nedalo žít?

18.09.2024 23:20 Projev na 112. schůzi Poslanecké sněmovny 18. září 2024 k vládnímu návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 383/2012 Sb., o podmínkách obchodování s povolenkami na emise skleníkových plynů.

Včera pohrdali, teď se o „lůzu“ starají. Vidlák si nemyslí, že povodně pětikoalici pomůžou

18.09.2024 18:30 Kolem povodňové situace létá spousta obvinění, že ji chtějí politici zneužít ke svému prospěchu ve volbách. Bloger Vidlák upozorňuje na rozdíl mezi hejtmany, kteří mají povodně na starosti, a ministry. „Ministři tak akorát mohou sedět někde u Stanjury a hledat v rozpočtu peníze. Je celkem normální, že vidíme hejtmany, kteří řeší svůj rajón,“ říká. Podle něho budou povodně hlavně umocňovatelem nálad, kdo neměl vládu rád, bude ji nesnášet víc a naopak. „Stejně tak si nemyslím že okatá péče o ‚lůzu‘, kterou ještě včera pohrdali, by nějak pomohla vládním ministrům,“ odhaduje.

Ekonomka: Na povodně není rezerva, na Ukrajinu 124 miliard. A toto zapomněli započítat

18.09.2024 18:30 Ve státním rozpočtu není rezerva na mimořádné výdaje, v tomto případně na povodně, kárá vládu ekonomka Ivana Turková, která kandiduje do zastupitelstva Ústeckého kraje za koalici SPD, Trikolora, PRO. „Možná stojí za zmínku, že nás ale celková pomoc Ukrajině, včetně té vojenské, stála 124 miliard korun,“ porovnává ekonomka. A ještě prý vláda zapomněla započítat ručení za závazky Ukrajiny, které budou splatné už příští rok. Turková sděluje i konkrétní zkušenosti s korupcí v Ústeckém kraji.

Soukupa nemyslíme jako srandu. Šlachta odhalil, co zítra nastane v ČT

18.09.2024 18:30 Diktát České televize a bizarní podmínky pro účast v předvolební debatě. Tyto termíny používá předseda hnutí Přísaha Robert Šlachta kvůli zákazu vstoupit do debaty na ČT proto, že kandiduje ve volbách. Místo něho nastoupí Jaromír Soukup. Šlachta to podrobně vysvětluje s tím, že to vůbec nemyslí jako srandu. Má své pochybnosti nad průběhem voleb v zaplavených oblastech a kritizuje některé členy vlády.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.