Bez objednání a zdarma. V krajské nemocnici ve Zlíně vyšetří znaménka

10.05.2024 06:40 Letošní Evropský den melanomu je pro Krajskou nemocnici T. Bati ve Zlíně příležitostí k tomu, aby nabídla preventivní vyšetření kožními lékaři. 

Které krajské silnice čekají v létě opravy za peníze ze státní kasy? Tady jsou

10.05.2024 06:40 Celkem 198 milionů korun získalo letos na modernizaci silnic II. a III. třídy od Státního fondu dopravní infrastruktury Ředitelství silnic Zlínského kraje. Je to podobná částka jako v minulých letech.

Skalkaři zvou na tradiční výstavu

10.05.2024 06:40 Prodejní výstava Klubu skalkařů Zlín se bude konat ve dnech 10. a 11. května, vždy od 9-18 hodin v prostorách Střední průmyslové školy polytechnické. 

Zvrácená zábava. V opilosti opakovaně vyhrožoval vystřílením školy a školky

09.05.2024 18:41 Devětadvacetiletý muž z obce na Zlínsku opakovaně volal, vždy pod vlivem alkoholu, na linku tísňového volání policie a vyhrožoval střelbou. Kriminalisté muže obvinili z trestných činů šíření poplašné zprávy a násilí proti skupině obyvatel a proti jednotlivci, ve věznici by mohl strávit až tři roky.

Kam o víkendu? Na sraz vozů Porsche, Burger Day, nebo festival designu

09.05.2024 13:50 Víkendové Tipy Deníku jsou tady! Každý týden pro vás v redakci připravujeme bohatou várku možností, jak zajímavě strávit celý víkend. Vyberte si z naší nabídky akcí. 

Kloboucká mateřská škola postaví nový moderní pavilon pro 56 dětí

09.05.2024 08:01 Zázemí pro více dětí, moderní prostory i rekonstrukce kuchyně a plynové kotelny. To čeká během následujícího roku mateřskou školu ve Valašských Kloboukách. Město v těchto dnech zahajuje letošní nejvýznamnější investiční akci, díky které dojde k rozšíření kapacity mateřské školy.

Co může za požáry v Česku? Každý třetí je v domácnosti, prim hraje nedbalost

09.05.2024 08:01 Čtvrtý den v květnu každoročně patří mezinárodnímu dni hasičů. Ti nejčastěji vyjíždí k technickým haváriím, dopravním nehodám a také požárům. Právě na boj s plameny se při této příležitosti zaměřila datová redakce Deníku.

Šneci, burger, sushi i špekáček. Na gastrofestivalu v Hradišti pohostili každého

08.05.2024 20:32 /VIDEO, FOTOGALERIE/ Vůně lákající chuťové pohárky a všudypřítomné fronty. Tak by se dal shrnout druhý ročník gastrofestivalu v Uherském Hradišti. Na Masarykově náměstí se konala dvoudenní kulinářská akce nazvaná Cesta kolem světa. Návštěvníci mohli na jednom místě ochutnat pochoutky různých kuchyní ze všech koutů planety. Padl dokonce rekord v pojídání prasečích uší.

Zlíňan měl PIN kód u karty. Využil toho zloděj, který mu vzal doklad i peníze

08.05.2024 20:32 O tom, že PIN kód není dobré mít poznamenaný v blízkosti platební karty, se přesvědčil sedmatřicetiletý muž ze Zlína. Přišel o peněženku s veškerými doklady včetně zmíněné karty. Jejím prostřednictvím mu pak někdo z účtu vybral desítky tisíc.

Zlíňané zuří kvůli navýšení daně z nemovitosti. Primátor říká: Skok byl nutný

08.05.2024 10:21 V minulých dnech přistála do schránky majitelům nemovitostí ve Zlíně složenka s novou výší daně. Po zdražení poplatku za svoz odpadu a jízdného v MHD je čekal skutečný šok. Částka, kterou Zlíňané na složence uviděli, a kterou mají platit za vlastní dům, byt či garáž, byla zhruba pětkrát vyšší než loni. V některých částech města došlo až k sedminásobnému navýšení.

Muž z Luhačovicka chtěl pořídit minibagr, podvodník jej připravil o 79 tisíc

08.05.2024 10:21 Podvodem na internetovém bazarovém portálu se zabývají policisté z Luhačovic. Pátrají po prodejci, který na webu nabízel ke koupi minibagr. Od zájemce, jež na nabídku reagoval, zinkasoval předem platbu 78 500 korun, slibovaný stroj však nedodal.

VIDEO: Provozovna McDonald’s vyrůstá v Kunovicích. Otevírá za pár týdnů

08.05.2024 04:51 Během tří měsíců vyrostla v obchodní zóně v Kunovicích, přímo pod obchvatem u sjezdu z frekventované silnice I/50, provozovna McDonald’s. 

Závody cyklistů od pátku uzavřou Hradskou ulici. Na Kudlov se dostanete oklikou

07.05.2024 18:02 Cyklistické závody Supersprint triatlon uzavřou o víkendu Hradskou ulici ve Zlíně. Řidiči i cestující MHD musí jet přes objízdnou trasu.

Rehabilitaci v Baťovce opraví za miliony. Pacienti se dočkají moderních prostor

07.05.2024 18:02 Pacienti Baťovky ve Zlíně budou do dvou let rehabilitovat v nových moderních prostorách. Krajská nemocnice T. Bati získala na projekt obnovy rehabilitačního oddělení dotaci 49,5 milionů korun. Hotovo by mělo být do konce roku 2025.

Aneta Langerová, T. G. Masaryk, Tomáš Baťa. Luhačovice o víkendu otevřou prameny

07.05.2024 12:51 Už o víkendu se v Luhačovicích uskuteční tradiční festival Otevírání pramenů. Akce symbolicky zahajuje lázeňskou sezonu a slaví příchod jara. Oslavy potrvají tři dny. Jaká jsou hlavní lákadla? Jarmark, přehlídka automobilových veteránů, koncerty, divadelní představení, historický kolotoč a samozřejmě nedělní slavnostní svěcení pramenů.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.