Eliška bojovala s kaprem pirátem. Obří ryba měla téměř 20 kilo

20.05.2024 14:20 Křehká žena svedla vítězný boj s kapřím monstrem. Téměř dvacetikilový šupináč zabral v brzkých ranních hodinách. Z hlubin soukromého revíru Ostrata na Zlínsku se mu dobrovolně nechtělo, ale boj nakonec vyhrála rybářka.

Jak se dělá Pardubický perník? Výrobci recept tají, jasné jsou jen tři suroviny

20.05.2024 09:00 Už 16 let je Pardubický perník označen jako Chráněné zeměpisné označení a smí se vyrábět a balit pouze na území Pardubic za dodržení přesně dané receptury. Reportér Deníku se byl podívat ve dvou výrobnách této světoznámé pochoutky, aby zjistil, jak přesně vzniká.  

Tři projekty z peněz EU, které se ve Zlínském kraji povedly. Podívejte se

20.05.2024 09:00 V květnu Česká republika oslavila dvacet let od vstupu do Evropské unie. Za uplynulé dvě dekády vzniklo ve Zlínském kraji množství projektů, na kterých se EU finančně podílela a podílí. Některé stavby se povedly a přináší lidem užitek, jiné se staly kontroverzními, a to i z hlediska čerpání evropských dotací. Deník přináší přehled tří povedených projektů, na které byly evropské finance čerpány.

Kunovicemi projela po dvou letech jízda králů. Podívejte se

19.05.2024 21:40 /VIDEO, FOTOGALERIE/ Jízdou s vyvoláváním vrcholil v neděli třídenní program jízdy králů v Kunovicích. Starobylá slavnost se tam uskutečnila po dvou letech.

V Hulíně uspořádali první ročník Dne vína. Přijeli vinaři nejen z Česka

19.05.2024 15:51 /VIDEO, FOTOGALERIE/ Vůbec poprvé uspořádali v sobotu 18. května v Hulíně Den vína. Akce v tamním Klub café baru nabídla během prvního ročníku vína hned z několika vinařství nejen z Česka. Kromě ochutnávky byly připraveny také besedy s vinaři.

VIDEO: Festival Chutě Zlínského kraje nabídl gastro, řemesla i vinařskou uličku

19.05.2024 10:40 /FOTO, VIDEO/ V ráj chutí a vůní se v pátek a sobotu proměnilo Výstaviště v Kroměříži. Gastrofestival Chutě Zlínského kraje, který se tam konal vůbec poprvé, nabídl foodtrucky, regionální potraviny, vinařskou uličku, lidová řemesla i kroje.

Studenti UTB Zlín podporují Terapeutickou dílnu v Uherském Brodě

19.05.2024 10:40 V rámci předmětu „Projektové řízení“ se studenti z Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně rozhodli poskytnout pomocnou ruku tam, kde je potřeba. Jejich cílem bylo zpříjemnit dopoledne klientům Terapeutické dílny sv. Justýny v Uherském Brodě.

Mladý rybář boduje. Vytáhl z jezera na Hané obřího kapra

18.05.2024 13:14 Start letošní rybářské sezony si nemohl Adam Grulich z Kostelce na Hané představit lépe. Z vyhlášeného rybářského jezera na Hané vylovil monstrózního šupináče. Vážil 18,21 kilogramu!

Klub kaktusářů zve na tradiční výstavu kaktusů a sukulentů

18.05.2024 13:14 I letos se koná pravidelná prodejní výstava Klubu kaktusářů, tentokrát v Zlínském klubu 204 .

VIDEO: Hanácký den v Kroměříži nabídl hudbu, tanec i předání hanáckého práva

18.05.2024 13:14 /FOTOGALERIE, VIDEO/ Hanácké zvyky, hudbu, tance a barevné kroje představil Hanácký den, který v sobotu už posedmé zaplnil Hanácké náměstí v Kroměříži. Podívejte se na video a galerii Deníku, jak to tam vypadalo.

Na Podhoří díky bývalému žákovi školy vybavili další počítačovou učebnu

18.05.2024 13:14 Výuka tzv. nové informatiky vyžaduje modernější prostředí a klade větší nároky na vybavení učeben moderními technologiemi. Již podruhé v rozmezí tří let se v ZŠ Mikoláše Alše Zlín podařilo modernizovat vybavení počítačové učebny díky jednomu sponzorovi, kterým je bývalý žák školy, nyní úspěšný podnikatel v oblasti výpočetní techniky.

Požár kuchyně ve Lhotsku. Majitel se nadýchal zplodin, škoda za čtvrt milionu

18.05.2024 07:04 Tři jednotky hasičů vyjely v pátek 17. května krátce po poledni k požáru kuchyně v rodinném domě v obci Lhotsko nedaleko Vizovic.

První nutrie jsou za katrem. Ve Zlíně začal odchyt přemnožených zvířat

17.05.2024 20:00 Obyvatelé zlínské Bartošovy čtvrti se dočkali odchytu přemnožených nutrií. Invazivní druh hlodavce a potkani dlouhodobě trápí místní. Zvířata se nebojí kontaktu s člověkem a z potoka se klidně vydají na chodníky či dětské hřiště. Několikrát se už stalo, že zaútočily na kolemjdoucí, v dubnu utopily Jack Russell teriéra.

Atentát na premiéra Fica otřásl i Trenčínem. Nemělo se to stát, myslí si lidé

17.05.2024 20:00 Slovenskem ve středu otřásla zpráva o atentátu na premiéra Roberta Fica. Reportéři Deníku se proto vydali do Trenčína, aby zjistili, co na tuto událost říkají místní obyvatelé a jaká aktuálně panuje nálada u našich sousedů.

Mistři ČR jsou mažoretky z Uherského Ostrohu

17.05.2024 14:54 Letošní sezóna pro mažoretky z Uherského Ostrohu nebyla jednoduchá. Obě skupiny našich mažoretek se posunuly do starší věkové kategorie a věděli jsme, že uspět první rok v nových kategoriích nebude lehké.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.