Skupina eRockets rozšířila své portfolio. Získala 15procentní podíl v ČistéDřevo

02.09.2024 20:33 Investiční skupina eRockets získala 15procentní podíl v českém e-shopu ČistéDřevo. Firmy o tom 2. září informovaly ve společné tiskové zprávě, výši transakce nezveřejnily. Investici chce společnost ČistéDřevo využít například na nákup nových strojů, čímž se i rozšíří výroba. Skupina eRockets je prvním strategickým investorem e-shopu. Díky novému partnerství by chtěl e-shop do tří let ztrojnásobit obrat na 250 milionů  Čtené: (1)

Kdo je pan Pomeranč ze Sapy? Bez jeho kávy a džusu se Vietnamci neobejdou

31.08.2024 14:00 Kam chodí Vietnamci v Praze na nejlepší kávu a pomerančový džus? Nápojům pana Quyếta neodolají ani návštěvníci z ciziny. Čtené: (1)

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.