Neuralink chce lidem vrátit zrak, má povolení urychlit testy. Musk slibuje, že lidé uvidí i UV zářen

19.09.2024 01:10 Americký lékový úřad FDA povolil Neuralinku urychlit testy zařízení, které má lidem vracet zrak. Elon Musk tvrdí, že jednou dovolí vidět i UV záření. Článek Neuralink chce lidem vrátit zrak, má povolení urychlit testy. Musk slibuje, že lidé uvidí i UV záření se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Do Česka přichází čínské kladivo na evropská SUV. Inovované MG HS je o stovky tisíc levnější než Kod

19.09.2024 01:10 MG si pro české zákazníky přichystalo skutečně atraktivní nabídku. Dospělé SUV HS nabídne za cenu, která konkurentům pořádně zavaří. Článek Do Česka přichází čínské kladivo na evropská SUV. Inovované MG HS je o stovky tisíc levnější než Kodiaq se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Fotbal sledujeme delší dobu. Máme předběžnou dohodu o majetkovém vstupu do Zbrojovky, říká její nový

19.09.2024 01:10 Do čela fotbalové Zbrojovky Brno nastoupil Jan Mynář spolupracující s Jaroslavem Havlem a Kateřinou Zychovou. Klub ale dál patří RHK Brno. Článek Fotbal sledujeme delší dobu. Máme předběžnou dohodu o majetkovém vstupu do Zbrojovky, říká její nový šéf se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Večer objednáte, zítra dodáme. Logistický Mailstep chce v rychlosti doručení dohnat Alzu

18.09.2024 14:20 Stovka e-shopů včetně Top4Sport, Fabini či Puravia, které patří mezi klienty Mailstepu, nově nabídne doručení do druhého dne i u večerních objednávek. Článek Večer objednáte, zítra dodáme. Logistický Mailstep chce v rychlosti doručení dohnat Alzu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Jiří Procházka a Dwayne Johnson se spojili. Natočili reklamu, kde český zápasník bojuje s býkem

18.09.2024 14:20 Když už si českého „samuraje“ vyhlédne někdo jako The Rock, je zřejmé, že jde o velkou věc. Nový reklamní spot nasbíral přes 22 milionů zhlédnutí. Článek Jiří Procházka a Dwayne Johnson se spojili. Natočili reklamu, kde český zápasník bojuje s býkem se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Akcelerátorem od ČSOB prošlo přes sto startupů. Nechceme zaspat vlak v inovacích, říká jeho šéfka

18.09.2024 14:20 Do jedné vlny akcelerace v programu Start it @ČSOB se hlásí i sedmdesát projektů, místo je ale jen pro deset. Článek Akcelerátorem od ČSOB prošlo přes sto startupů. Nechceme zaspat vlak v inovacích, říká jeho šéfka se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Češi po pěti letech opět získali studentského Oscara. Vyhrálo válečné drama z filmové školy v Písku

18.09.2024 14:20 Drama Krajan dvojice mladých českých režisérů uspělo v mezinárodní konkurenci více než dvou a půl tisíce filmů. Článek Češi po pěti letech opět získali studentského Oscara. Vyhrálo válečné drama z filmové školy v Písku se nejdříve objevil na CzechCrunch.

The Grand Tour končí, co bude dál? Clarkson rozjel netradiční hospodu, má narváno, a přesto proděláv

18.09.2024 14:20 Slavné moderátorské trio završilo svůj konec. Jeremy Clarkson se proto pustil do hospody s konceptem, kvůli kterému přichází o nemalé peníze. Článek The Grand Tour končí, co bude dál? Clarkson rozjel netradiční hospodu, má narváno, a přesto prodělává se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Jak často padají akcie a kdo z premiérů v EU vydělává nejvíc? 8 grafů, díky kterým budete chytřejší

18.09.2024 14:20 Svět je plný zajímavých informací a mnohé z nich nejlépe vystihují grafy či infografiky. Analytik XTB Tomáš Vranka vybírá ty, co ho nejvíce zaujaly. Článek Jak často padají akcie a kdo z premiérů v EU vydělává nejvíc? 8 grafů, díky kterým budete chytřejší se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Fauda a James Bond v jednom. V Libanonu vybouchly tisícům členů teroristické sítě pagery

18.09.2024 04:00 Izraelské tajné služby, které za útokem nejspíš stály, operací vyřadily několik tisíc bojovníků i spolupracovníků Hizballáhu, který Izrael ostřeluje. Článek Fauda a James Bond v jednom. V Libanonu vybouchly tisícům členů teroristické sítě pagery se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Umělá inteligence, která hlídá srdce a upozorní, když nefunguje správně. Nápadem roku je Kardi Ai

18.09.2024 04:00 Již počtvrté v řadě vyhrál soutěž Vodafone Nápad roku zdravotnický projekt. Bodovaly také startupy Lakmoos AI a RoboTwin. Článek Umělá inteligence, která hlídá srdce a upozorní, když nefunguje správně. Nápadem roku je Kardi Ai se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Amazon upouští od home officů. Jeho zaměstnanci budou muset chodit do kanceláří pět dní v týdnu

17.09.2024 17:40 Šéf firmy Andy Jassy začne nové nařízení vyžadovat od ledna. Chce firmu více přiblížit startupovému naladění a výkonu. Článek Amazon upouští od home officů. Jeho zaměstnanci budou muset chodit do kanceláří pět dní v týdnu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Předělal jedoucí vlak na nebezpečný bikepark. Pak na něm vystřihl trik, který svět neviděl

17.09.2024 17:40 Polský jezdec Dawid Godziek skákal z vagónu na vagón a do toho vystřihl trik, který svět ještě neviděl. Přípravy zabraly rok a půl. Článek Předělal jedoucí vlak na nebezpečný bikepark. Pak na něm vystřihl trik, který svět neviděl se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Seznam.cz na svých webech umožní vypnout reklamy. Jejich zákaz bude stát 179 korun měsíčně

17.09.2024 17:40 Ivo Lukačovič hledá nové způsoby, jak Seznam monetizovat. Zisky z cílené reklamy, na které dosud Seznam stál, mají být totiž neudržitelné. Článek Seznam.cz na svých webech umožní vypnout reklamy. Jejich zákaz bude stát 179 korun měsíčně se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Lhal a posílal kamiony dolů z kopce. Bývalý šéf automobilky Nikola teď musí platit obří pokutu

17.09.2024 17:40 Ukazoval revoluční vodíkové tahače, které byly ve skutečnosti podvod. Nyní musí Trevor Milton za klamání zákazníků tvrdě zaplatit. Článek Lhal a posílal kamiony dolů z kopce. Bývalý šéf automobilky Nikola teď musí platit obří pokutu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.