Palác sousedící s Masaryčkou projde rekonstrukcí. Praha dá na muzeum nové generace tři čtvrtě miliar

19.09.2024 11:30 Nové expozice mají být na pomezí knihovny a vědecko-technologického centra. Muzejní prostor by tu mohl vzniknout do tří až pěti let. Článek Palác sousedící s Masaryčkou projde rekonstrukcí. Praha dá na muzeum nové generace tři čtvrtě miliardy se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Slučování obcí a škol by venkov poškodilo. Stejně tak i zálohování PET lahví, říká šéfka malých obcí

19.09.2024 11:30 Poslankyně Eliška Olšáková kritizuje návrhy na slučování malých obcí a zřizovatelů škol. Staví se také proti plánovanému zálohování PET lahví. Článek Slučování obcí a škol by venkov poškodilo. Stejně tak i zálohování PET lahví, říká šéfka malých obcí se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Paraguayské kryptodrama. Čeští těžaři tam přišli o stroje i miliony. Teď už zase jedeme naplno, říka

19.09.2024 11:30 Česká společnost 2Bminer těží bitcoin v USA, Spojených arabských emirátech i Etiopii. Dobrodružství v Paraguayi nakonec trvalo jen krátce. Článek Paraguayské kryptodrama. Čeští těžaři tam přišli o stroje i miliony. Teď už zase jedeme naplno, říkají se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Iron Maiden znovu otřesou Prahou! Ikoničtí britští metalisté v Česku oslaví 50leté výročí

19.09.2024 11:30 Metalová parta okolo Steva Harrise dorazí do pražských Letňan. Půjde tak o velký skok oproti loňskému roku, kdy hráli v hale, byť dvakrát za sebou. Článek Iron Maiden znovu otřesou Prahou! Ikoničtí britští metalisté v Česku oslaví 50leté výročí se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Fotbal sledujeme delší dobu. Máme předběžnou dohodu o majetkovém vstupu do Zbrojovky, říká její nový

19.09.2024 01:10 Do čela fotbalové Zbrojovky Brno nastoupil Jan Mynář spolupracující s Jaroslavem Havlem a Kateřinou Zychovou. Klub ale dál patří RHK Brno. Článek Fotbal sledujeme delší dobu. Máme předběžnou dohodu o majetkovém vstupu do Zbrojovky, říká její nový šéf se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Do Česka přichází čínské kladivo na evropská SUV. Inovované MG HS je o stovky tisíc levnější než Kod

19.09.2024 01:10 MG si pro české zákazníky přichystalo skutečně atraktivní nabídku. Dospělé SUV HS nabídne za cenu, která konkurentům pořádně zavaří. Článek Do Česka přichází čínské kladivo na evropská SUV. Inovované MG HS je o stovky tisíc levnější než Kodiaq se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Neuralink chce lidem vrátit zrak, má povolení urychlit testy. Musk slibuje, že lidé uvidí i UV zářen

19.09.2024 01:10 Americký lékový úřad FDA povolil Neuralinku urychlit testy zařízení, které má lidem vracet zrak. Elon Musk tvrdí, že jednou dovolí vidět i UV záření. Článek Neuralink chce lidem vrátit zrak, má povolení urychlit testy. Musk slibuje, že lidé uvidí i UV záření se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Jak často padají akcie a kdo z premiérů v EU vydělává nejvíc? 8 grafů, díky kterým budete chytřejší

18.09.2024 14:20 Svět je plný zajímavých informací a mnohé z nich nejlépe vystihují grafy či infografiky. Analytik XTB Tomáš Vranka vybírá ty, co ho nejvíce zaujaly. Článek Jak často padají akcie a kdo z premiérů v EU vydělává nejvíc? 8 grafů, díky kterým budete chytřejší se nejdříve objevil na CzechCrunch.

The Grand Tour končí, co bude dál? Clarkson rozjel netradiční hospodu, má narváno, a přesto proděláv

18.09.2024 14:20 Slavné moderátorské trio završilo svůj konec. Jeremy Clarkson se proto pustil do hospody s konceptem, kvůli kterému přichází o nemalé peníze. Článek The Grand Tour končí, co bude dál? Clarkson rozjel netradiční hospodu, má narváno, a přesto prodělává se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Češi po pěti letech opět získali studentského Oscara. Vyhrálo válečné drama z filmové školy v Písku

18.09.2024 14:20 Drama Krajan dvojice mladých českých režisérů uspělo v mezinárodní konkurenci více než dvou a půl tisíce filmů. Článek Češi po pěti letech opět získali studentského Oscara. Vyhrálo válečné drama z filmové školy v Písku se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Akcelerátorem od ČSOB prošlo přes sto startupů. Nechceme zaspat vlak v inovacích, říká jeho šéfka

18.09.2024 14:20 Do jedné vlny akcelerace v programu Start it @ČSOB se hlásí i sedmdesát projektů, místo je ale jen pro deset. Článek Akcelerátorem od ČSOB prošlo přes sto startupů. Nechceme zaspat vlak v inovacích, říká jeho šéfka se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Jiří Procházka a Dwayne Johnson se spojili. Natočili reklamu, kde český zápasník bojuje s býkem

18.09.2024 14:20 Když už si českého „samuraje“ vyhlédne někdo jako The Rock, je zřejmé, že jde o velkou věc. Nový reklamní spot nasbíral přes 22 milionů zhlédnutí. Článek Jiří Procházka a Dwayne Johnson se spojili. Natočili reklamu, kde český zápasník bojuje s býkem se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Večer objednáte, zítra dodáme. Logistický Mailstep chce v rychlosti doručení dohnat Alzu

18.09.2024 14:20 Stovka e-shopů včetně Top4Sport, Fabini či Puravia, které patří mezi klienty Mailstepu, nově nabídne doručení do druhého dne i u večerních objednávek. Článek Večer objednáte, zítra dodáme. Logistický Mailstep chce v rychlosti doručení dohnat Alzu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Umělá inteligence, která hlídá srdce a upozorní, když nefunguje správně. Nápadem roku je Kardi Ai

18.09.2024 04:00 Již počtvrté v řadě vyhrál soutěž Vodafone Nápad roku zdravotnický projekt. Bodovaly také startupy Lakmoos AI a RoboTwin. Článek Umělá inteligence, která hlídá srdce a upozorní, když nefunguje správně. Nápadem roku je Kardi Ai se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Fauda a James Bond v jednom. V Libanonu vybouchly tisícům členů teroristické sítě pagery

18.09.2024 04:00 Izraelské tajné služby, které za útokem nejspíš stály, operací vyřadily několik tisíc bojovníků i spolupracovníků Hizballáhu, který Izrael ostřeluje. Článek Fauda a James Bond v jednom. V Libanonu vybouchly tisícům členů teroristické sítě pagery se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.