V pátek začíná batmanovský Tučňák s Colinem Farrellem. Těšte se, je to drsná i vtipná gangsterka

19.09.2024 23:00 Na Max dorazil první díl očekávaného seriálu Tučňák. My už ho viděli a můžeme říct, že se máte na co těšit. Kam se hrabe Marvel. Článek V pátek začíná batmanovský Tučňák s Colinem Farrellem. Těšte se, je to drsná i vtipná gangsterka se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Kijonková naplno rozbíhá investiční aktivity. Mezi prvními je startup pomáhající seniorům díky AI

19.09.2024 23:00 Kromě nedávno představené nadace se chce zakladatelka Zásilkovny po jejím prodeji věnovat také investicím. Představila plány rozvoje skupiny JSK. Článek Kijonková naplno rozbíhá investiční aktivity. Mezi prvními je startup pomáhající seniorům díky AI se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Kdy brát hořčík a vitaminy v pilulce? Zdravý člověk suplementy obvykle nepotřebuje, někdy mohou i šk

19.09.2024 23:00 Doplňky stravy mohou být prospěšné, ale neplatí to vždy. Většinu chybějících živin může člověk získat z potravin a suplementy volit až jako poslední. Článek Kdy brát hořčík a vitaminy v pilulce? Zdravý člověk suplementy obvykle nepotřebuje, někdy mohou i škodit se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Klasické hry vám budou připadat hloupé a omezené. Spouštíme AI revoluci, říká šéf pražského studia

19.09.2024 23:00 Jak promptuje Marek Rosa z GoodAI? „Většinou se snažím udělat něco špatného, kontroverzního. AI dostanu do konfliktu a pak se bavím.“ Článek Klasické hry vám budou připadat hloupé a omezené. Spouštíme AI revoluci, říká šéf pražského studia se nejdříve objevil na CzechCrunch.

O mzdách se nemluví, ale začne. Těšíte se? Jak se připravit na transparentnost v odměňování

19.09.2024 23:00 Ani ne za dva roky padne tabu ohledně platů. Bude to šok? Nemusí, pokud se firmy připraví, říká Jana Sedláková v podcastu BrandStories. Článek O mzdách se nemluví, ale začne. Těšíte se? Jak se připravit na transparentnost v odměňování se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Slučování obcí a škol by venkov poškodilo. Stejně tak i zálohování PET lahví, říká šéfka malých obcí

19.09.2024 11:30 Poslankyně Eliška Olšáková kritizuje návrhy na slučování malých obcí a zřizovatelů škol. Staví se také proti plánovanému zálohování PET lahví. Článek Slučování obcí a škol by venkov poškodilo. Stejně tak i zálohování PET lahví, říká šéfka malých obcí se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Iron Maiden znovu otřesou Prahou! Ikoničtí britští metalisté v Česku oslaví 50leté výročí

19.09.2024 11:30 Metalová parta okolo Steva Harrise dorazí do pražských Letňan. Půjde tak o velký skok oproti loňskému roku, kdy hráli v hale, byť dvakrát za sebou. Článek Iron Maiden znovu otřesou Prahou! Ikoničtí britští metalisté v Česku oslaví 50leté výročí se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Paraguayské kryptodrama. Čeští těžaři tam přišli o stroje i miliony. Teď už zase jedeme naplno, říka

19.09.2024 11:30 Česká společnost 2Bminer těží bitcoin v USA, Spojených arabských emirátech i Etiopii. Dobrodružství v Paraguayi nakonec trvalo jen krátce. Článek Paraguayské kryptodrama. Čeští těžaři tam přišli o stroje i miliony. Teď už zase jedeme naplno, říkají se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Palác sousedící s Masaryčkou projde rekonstrukcí. Praha dá na muzeum nové generace tři čtvrtě miliar

19.09.2024 11:30 Nové expozice mají být na pomezí knihovny a vědecko-technologického centra. Muzejní prostor by tu mohl vzniknout do tří až pěti let. Článek Palác sousedící s Masaryčkou projde rekonstrukcí. Praha dá na muzeum nové generace tři čtvrtě miliardy se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Neuralink chce lidem vrátit zrak, má povolení urychlit testy. Musk slibuje, že lidé uvidí i UV zářen

19.09.2024 01:10 Americký lékový úřad FDA povolil Neuralinku urychlit testy zařízení, které má lidem vracet zrak. Elon Musk tvrdí, že jednou dovolí vidět i UV záření. Článek Neuralink chce lidem vrátit zrak, má povolení urychlit testy. Musk slibuje, že lidé uvidí i UV záření se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Do Česka přichází čínské kladivo na evropská SUV. Inovované MG HS je o stovky tisíc levnější než Kod

19.09.2024 01:10 MG si pro české zákazníky přichystalo skutečně atraktivní nabídku. Dospělé SUV HS nabídne za cenu, která konkurentům pořádně zavaří. Článek Do Česka přichází čínské kladivo na evropská SUV. Inovované MG HS je o stovky tisíc levnější než Kodiaq se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Fotbal sledujeme delší dobu. Máme předběžnou dohodu o majetkovém vstupu do Zbrojovky, říká její nový

19.09.2024 01:10 Do čela fotbalové Zbrojovky Brno nastoupil Jan Mynář spolupracující s Jaroslavem Havlem a Kateřinou Zychovou. Klub ale dál patří RHK Brno. Článek Fotbal sledujeme delší dobu. Máme předběžnou dohodu o majetkovém vstupu do Zbrojovky, říká její nový šéf se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Večer objednáte, zítra dodáme. Logistický Mailstep chce v rychlosti doručení dohnat Alzu

18.09.2024 14:20 Stovka e-shopů včetně Top4Sport, Fabini či Puravia, které patří mezi klienty Mailstepu, nově nabídne doručení do druhého dne i u večerních objednávek. Článek Večer objednáte, zítra dodáme. Logistický Mailstep chce v rychlosti doručení dohnat Alzu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Jiří Procházka a Dwayne Johnson se spojili. Natočili reklamu, kde český zápasník bojuje s býkem

18.09.2024 14:20 Když už si českého „samuraje“ vyhlédne někdo jako The Rock, je zřejmé, že jde o velkou věc. Nový reklamní spot nasbíral přes 22 milionů zhlédnutí. Článek Jiří Procházka a Dwayne Johnson se spojili. Natočili reklamu, kde český zápasník bojuje s býkem se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Akcelerátorem od ČSOB prošlo přes sto startupů. Nechceme zaspat vlak v inovacích, říká jeho šéfka

18.09.2024 14:20 Do jedné vlny akcelerace v programu Start it @ČSOB se hlásí i sedmdesát projektů, místo je ale jen pro deset. Článek Akcelerátorem od ČSOB prošlo přes sto startupů. Nechceme zaspat vlak v inovacích, říká jeho šéfka se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.