Chilli olej recept

14.10.2024 00:20 Chilli olej je skvělý způsob, jak přidat pikantní nádech do různých pokrmů. Příprava je poměrně jednoduchá a doma si ho můžete upravit podle vlastní chuti. V článku naleznete základní postup, jak si vyrobit domácí chilli olej.

Pikantní salámová pomazánka recept

13.10.2024 19:01 Tento recept na pikantní salámovou pomazánku je ideální pro rychlé občerstvení, skvělý na chlebíčky nebo jednohubky, a můžete ho jednoduše upravit podle toho, co máte po ruce. Použijeme zde základní ingredience a také představíme několik variant, jako je salámová pomazánka z vysočiny, junioru, nebo poličanu.

Sriracha recept - pálivá chilli omáčka

12.10.2024 10:30 Sriracha je pikantní chilli omáčka pocházející z Thajska, pojmenovaná po městě Si Racha. Stala se populární po celém světě díky své výrazné pálivé, ale zároveň jemně sladké a kyselé chuti. Původně ji začala vyrábět thajská žena jménem Thanom Chakkapak a omáčka se rychle rozšířila do dalších částí Asie i do USA, kde se stala nezbytnou součástí moderní kuchyně. Sriracha je ideální k polévkám, nudlím, sushi, nebo jako ingredience do marinád a dipů.

Dýňová polévka recept

12.10.2024 10:30 Podzim je v plném proudu a obchody jsou plné čerstvých dýní, které přímo volají po tom, aby se proměnily ve skvělou a výživnou polévku. Dýňová polévka je ideálním způsobem, jak si vychutnat sezónní zeleninu a zahřát se během chladnějších dnů. Proč si tedy neudělat jednoduchou a lahodnou dýňovou polévku, která zaujme svou sytou barvou a krémovou konzistencí? Tento jednoduchý recept na dýňovou polévku Vám nezabere víc, jak 40 minut.

Pikantní cuketová směs na topinky

12.10.2024 10:30 Hledáte rychlý a zdravý recept, ve kterém se dá využít cuketa? Zkuste tuto pikantní cuketovou směs na topinky. Je ideální pro rychlou večeři nebo svačinu a skvěle chutná s čerstvými bylinkami na opečeném pečivu.

Butter chicken recept

12.10.2024 10:30 Butter Chicken recept, známý také jako Murgh Makhani, pochází z Indie, kde se poprvé objevil v 50. letech 20. století v restauraci Moti Mahal v Dillí. Tento krémový a jemně pikantní pokrm se rychle stal jedním z nejoblíbenějších indických jídel po celém světě. Spojuje šťavnaté kousky kuřete s bohatou omáčkou z rajčat, másla a smetany, což vytváří nezapomenutelný chuťový zážitek.

Tajná Chilli sleva pro milovníky maďarské pálivosti!

12.10.2024 10:30 Máte rádi pořádný říz, který vás dostane skoro až do Maďarska jedním soustem? Na této stránce najdete exkluzivní slevu na naše chilli produkty. Jen pro vás, kdo jste skutečnými milovníky pálivosti a nechcete se spokojit ostrostí pro dětičky. Okořeňte svůj den i svou kuchyni!

Nakládané chilli papričky v oleji recept

12.10.2024 10:30 Pokud máte rádi pikantní jídla a chcete si vytvořit vlastní zásobu pikantních dobrot, tento recept na nakládané chilli papričky v oleji je přesně pro vás. Nakládané chilli papričky nejen dodají vašim pokrmům výraznou chuť, ale také skvěle okoření grilovaná masa, saláty či pizzu. Připravte si doma vlastní chilli papričky naložené v olivovém nebo slunečnicovém oleji a užijte si jejich neodolatelnou pálivost, kdykoliv na ně dostanete chuť!

Sweet chilli omáčka recept Mango Švestka

12.10.2024 10:30 Tato sweet chilli omáčka s ovocnou exotickou příchutí Mango & Švestka přináší perfektní rovnováhu mezi sladkostí a pikantností. Skvělá jako dip k jarním závitkům, grilovaným pokrmům nebo na dochucení různých jídel. Je jednoduchá na přípravu a zvládne ji každý.

Bun cha recept - Vietnamské jídlo z bůčku

12.10.2024 10:30 Pokud hledáte autentický vietnamský pokrm, Bun Cha  je ideální volbou! Tento recept s grilovaným bůčkem, rýžovými nudlemi a čerstvými bylinkami přinese exotickou chuť Vietnamu přímo na váš stůl. Navíc je skvělý pro milovníky bůčku, protože využívá jen tento druh masa.

Chilli doctor slevový kód

12.10.2024 10:30 Jste fanouškem The Chilli Doctora? Nutně potřebujete některý z oblíbených produktů tohoto známého výrobce chilli produktů? Můžete je nakoupit přímo u nás na eshopu za zvýhodněné ceny. Pokud ale potřebujete produkt, který není zrovna v akci, tak můžete použít slevový kód DOCTOR15 v nákupním košíku a ze zboží se odečte 15% ceny. Nevztahuje se na již zlevněné zboží v akci.

Pasterované žloutky recept

12.10.2024 10:30 Pasterizace žloutků je užitečná, pokud chcete používat syrová vejce v receptech, jako je tiramisu, majonéza nebo domácí vaječný likér, a přitom minimalizovat riziko salmonely. Zde je jednoduchý postup, jak bezpečně pasterizovat žloutky doma.

Domácí vaječný likér - recept bez vaření - ze Salka

12.10.2024 10:30 Domácí vaječný likér neodmyslitelně patří k vánočním tradicím. Jeho bohatá, krémová chuť dokáže nastartovat tu pravou vánoční atmosféru a přinést do domova vůni svátků. Tento domácí vaječňák je ideální pro chvíle pohody s rodinou nebo jako dárek pro vaše blízké.

Dětský vaječný likér - recept bez alkoholu

12.10.2024 10:30 Domácí vaječný likér je tradiční zimní nápoj, který k nám neodmyslitelně patří především v období Vánoc. Jemná krémová textura, sladká chuť a bohatá vůně vanilky a koření vytváří z tohoto nápoje jedinečný zážitek. Ale co když byste rádi potěšili celou rodinu a vyhnuli se alkoholu? Naštěstí máme řešení: vaječný likér bez alkoholu. Tuto variantu si mohou dopřát i děti, řidiči nebo ti, kteří prostě jen alkohol nevyhledávají.

Bleskový vaječný likér - recept bez vaření - v mixeru

12.10.2024 10:30 Domácí vaječný likér neodmyslitelně patří k vánočním tradicím. Jeho bohatá, krémová chuť dokáže nastartovat tu pravou vánoční atmosféru a přinést do domova vůni svátků. Tento domácí vaječňák je ideální pro chvíle pohody s rodinou nebo jako dárek pro vaše blízké. Stačí mixer  a pár ingrediencí.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.