O2 má speciální předplacenku. S daty na rok ohlídá váš majetek

30.11.2023 14:20 Operátor O2 představil speciální edici předplacené karty. Přináší datové připojení na rok, vybírat lze hned ze dvou datových limitů. SIM jsou předurčeny k použití především v zařízeních používaných k ochraně majetku, jako jsou třeba fotopasti.

O2 má speciální předplacenku. S daty na rok ohlídá váš majetek

30.11.2023 09:12 Operátor O2 představil speciální edici předplacené karty Datamanie. Přináší datové připojení na rok, vybírat lze hned ze dvou datových limitů. SIM jsou předurčeny k použití především v zařízeních používaných k ochraně majetku, jako jsou třeba fotopasti.

Premiéra se posune o 90 kilometrů na jih. Dost možná kvůli bezdomovcům

30.11.2023 03:02 Korejský web prozradil termín premiéry nových samsungů řady S24. Současně uvádí, že se premiéra nebude konat jako tradičně v San Francisku, ale o 90 kilometrů jižněji. Důvodem jsou dost možná bezdomovci a uživatelé drog, kterými je San Francisco zamořené.

Data, či volání v síti zdarma. T-Mobile přidal odměny nejen pro twisťáky

29.11.2023 05:21 T-Mobile rozšířil svou letošní vánoční nabídku. Připravil si novou odměnu pro předplacenkáře, pro všechny zákazníky pak adventní kalendář. A ani v prosinci nezapomíná na zvýhodněné telefony, v posledním letošním měsíci ve „dvojičkách“ nabídne modely Xiaomi.

Chcete si nadělit levné chytré hodinky či náramek? Poradíme, jaké vybrat

28.11.2023 01:40 Vánoce se kvapem blíží a chytré hodinky či náramek mohou být stylový i praktický dárek pro vaše blízké. Dnes vybíráme ty cenově dostupnější modely.

Apple zavede podporu nových SMS. A z iMessage na Androidu je skandál

27.11.2023 09:00 Apple zavede v průběhu příštího roku podporu standardu RCS, který vznikl jako náhrada za letité SMS. Mezi tím se výrobce smartphonů Nothing naopak pokusil implementovat službu iMessage od Applu do svých telefonů. Ale má z toho ostudu.

Neuvěříte, že jde o fotky ze smartphonů. V silné konkurenci uspěli i Češi

27.11.2023 02:50 Schopnosti smartphonů, co se kvality fotografického výstupu týče, se v posledních letech posunuly neuvěřitelně dopředu. Mobily už zdaleka neslouží jen k zachycení momentek, ve správných rukách dokážou pořídit i velmi zdařilé fotografie. Co vše jimi lze zachytit, ukazuje třeba fotografická soutěž Huaweie. Letošní ročník má i českou stopu.

Průměrný smartphone má displej jako žádný jiný. Recenze TCL 40 Nxtpaper

26.11.2023 05:13 Smartphone střední třídy TCL 40 Nxtpaper je výjimečné zařízení. A to i přesto, že jeho výbava je v podstatě takový lepší základ a ničím mezi mnoha konkurenty nevyniká. Tedy, až na displej. Jeho nezvyklá technologie totiž zajišťuje dobrou čitelnost bez odlesků a skvělý komfort pro oči. A to může být pro mnohé rozhodující.

Foťákem poráží Samsung i Motorolu. Navíc je to moc pěkné véčko

25.11.2023 00:53 Výběr véček s ohebným displejem je už docela široký a ceny už nejsou prémiové. Obvykle je výbava všech docela podobná, nové Oppo se však jednou funkcí vymyká. Navíc Find N3 Flip by měl dorazit i do Evropy. Telefon jsme krátce vyzkoušeli v centrále firmy v čínském Šen-čenu.

Jak pracují vývojáři smartphonů. V práci spí i běhají a mají robota s dívčí hlavou

25.11.2023 00:53 Oppo patří mezi pět největších výrobců smartphonů na světě. Vývoj přístrojů je soustředěný na jihovýchodě Číny v oblasti přezdívané čínské křemíkové údolí. A právě tam jsme mohli pod pokličku vývoje firmy nahlédnout.

Zatím zůstávají. Slavnou Nokii si můžete připomenout veselým véčkem

24.11.2023 19:20 Osud značky Nokia na mobilních telefonech je ve hvězdách. I když zatím není nic oficiálně potvrzeno, s chytrými mobily této značky to u nás dobře nevypadá, nabídka se tenčí. Ale ty „hloupé“ zatím, zdá se, zůstávají. A tak si mohou zájemci pořídit třeba jednoduché véčko 2660 Flip.

Úřad varuje: Volání na tuto linku vás může stát majlant

24.11.2023 08:43 Nabízí informační a asistenční služby, její využití však může volajícího vyjít ve výsledku velmi draho. Minutová sazba linky 1188 je totiž výrazně vyšší než běžné volání. Pozor zejména na nabídku přepojení na požadované číslo. Takový hovor totiž není zpoplatněn běžným tarifem zákazníka, varuje Český telekomunikační úřad.

Vypadá jako běžně prodávaný smartphone, ale je to výjimečný telefon

24.11.2023 03:02 Tento smartphone nás na první pohled zmátl. V domnění, že je to obyčejné OnePlus 11 jsme mu nejdřív nevěnovali příliš pozornosti, dokud jsme se nepodívali na informaci o telefonu. Je to totiž výjimečný přístroj, který nemá moc konkurentů.

Porovnali jsme tři nadupané a malé smartphony. Favorit je jednoznačný

23.11.2023 05:02 Na poli skvěle vybavených kompaktních smartphonů sice už není takový výběr jako v minulosti, ale pořád je z čeho vybírat. My jsme porovnali tradičního favorita této třídy s konkurenty, kteří tak obvyklou volbou nejsou. Nový iPhone 15 se utkal s Asusem Zenfone 10 a Xperií 5 V od Sony.

Zatím zůstávají. Slavnou Nokii si můžete připomenout veselým véčkem

22.11.2023 17:32 Osud značky Nokia na mobilních telefonech je ve hvězdách. I když zatím není nic oficiálně potvrzeno, s chytrými mobily této značky to u nás dobře nevypadá, nabídka se tenčí. Ale ty „hloupé“ zatím, zdá se, zůstávají. A tak si mohou zájemci pořídit třeba jednoduché véčko 2660 Flip.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.