Trh se začíná čistit, končí populární odolné smartphony

31.01.2024 23:20 S koncem ledna ukončila činnost britská společnost Bullitt Group. Firma se specializovala na produkci odolných telefonů a smartphonů. Globálně nejznámější byly přístroje Cat, ale firma vyráběla telefony i pod jinými značkami. Zřejmě končí i ambiciózní satelitní divize.

Dostupná řada smartphonů bude opět bohatší. Daří se jim i v USA

31.01.2024 07:20 Čínská firma TCL už tradičně představuje své široké portfolio smartphonů na americké půdě na veletrhu CES. USA jsou jedením z trhů, na který TCL poměrně silně cílí. Letošní řada smartphonů s číslovkou 50 je tak v Americe bohatá, do Evropy se dostanou jen některé konkrétní modely.

O nevyčerpaný kredit se můžete přihlásit. Ale pouze v jediném případě

31.01.2024 02:01 Mám coby uživatel předplacené karty nárok na vrácení nevyčerpaného kreditu? Ano i ne. Záleží na tom, v jakém případě o to žádáte. Operátoři musejí žádosti podle zákona vyhovět pouze v jediném případě.

Fanouškovský Samsung směle konkuruje nejvýhodnějšímu fotomobilu

30.01.2024 09:20 Samsung Galaxy S23 FE zůstává možná trochu ve stínu jiných přístrojů značky i dalších novinek. To ale nic nemění na tom, že je to povedený smartphone, který nabízí špičkové vlastnosti za relativně příznivou cenu. A podle hodnocení DxO Mark je to i výborný fotomobil, který se může docela směle postavit etalonu v oblasti dostupných zařízení.

Dobře vybavený mobil s obří pamětí chce zaujmout hlavně hráče her

30.01.2024 03:20 Novinka značky Poco, model X6 Pro, láká na nadstandardní paměťovou verzi a výborný výkon. Prohlédněte si ji v hezké zářivě žluté barvě.

Nový král mobilní fotografie přichází. Seznamte se s vivo X100 Pro

30.01.2024 03:20 Mobilní fotografie překonává další milník. Nové vivo X100 Pro nabízí tři 50Mpix snímače, optickou stabilizaci, vlastní obrazový procesor vivo, a především optiku od renomované společnosti Zeiss. Tento mix přináší špičkové fotografie, které pořídíte za jakýchkoliv podmínek.

Vyzyvatel nejlepších zachovává dobrou cenu. Láká na úžasný foťák

29.01.2024 11:30 Čínská značka Vivo se vrací do pozice vyzyvatele těch nejlepších smartphonů na trhu. Její nový model X100 Pro se začne v Česku prodávat 30. ledna, a to za stejnou cenu, na které začínali jeho předchůdci, oproti nimž přináší novinka řadu významných vylepšení. Ústupky se tentokrát nekonají.

Ušetříte tři stovky, ale přijdete o 5G a podstatnou část výkonu

29.01.2024 05:33 Motorola krátce po sobě představuje další model řady G. Postupuje směrem dolů, takže po G34, což je základ s podporou 5G, přichází G24, což je už low-endový model jen s LTE. Cenový rozdíl je minimální, šetření se v tomto směru nevyplatí. Nemluvě o aktuální nabídce Vodafonu na lepší G34.

KVÍZ: iPhone, nebo někdo jiný? Kdo s tím přišel jako první?

28.01.2024 02:10 Apple se u svých telefonů často chlubí novými a přelomovými funkcemi, které však uživatelé konkurenčních zařízení už dlouho znají. Rozlišíte technologické milníky, s nimiž iPhony skutečně přišly jako první, od těch, jež jste mohli najít jinde dřív?

Svou domácnost budete řídit odkudkoli, říká šéf Samsung SmartThings

27.01.2024 03:31 V rámci veletrhu CES jsme mohli vyzpovídat šéfa americké divize SmartThings v Samsungu. Prozradil nám třeba, jaké má firma plány s umělou inteligencí a jak to vidí s virtuální a rozšířenou realitou.

Nový telefon Porsche dělá Honor. Ale uhodnete, kdo vyráběl ten první?

27.01.2024 03:31 Mobily, respektive dnes smartphony Porsche Design jsou už tradiční součástí nejluxusnějšího segmentu trhu. V blízké minulosti je vyráběl Huawei, ale s americkým embargem spolupráce ustala. Štafetu nyní převzal Honor, který novinku představil v Lipsku, kde je továrna Porsche. Ale víte, kdo dělal první mobil Porsche design?

Tahali je po soudech a spekulovalo se, že končí. Teď se však s Nokií domluvili

26.01.2024 10:50 Více než dva roky trvaly soudní pře mezi Nokií a čínským Oppem, které podle finské společnosti používalo neoprávněně její 5G patenty týkající se konektivity, rozhraní a bezpečnostních funkcí. Oppo totiž v roce 2021 odmítlo nabídku na obnovení licenční smlouvy z roku 2018. Nyní však oznámilo, že společnosti došly ke vzájemné dohodě.

Apple umožní užívat na iPhonu i jiné aplikační obchody. Podvolí se aktu EU

26.01.2024 10:50 Apple umožní distribuovat aplikace uživatelům v Evropské unii i mimo svůj vlastní obchod App Store. Reaguje tak na unijní akt o digitálních službách , který vejde v platnost 7. března.

Takto má vypadat supermobil. Dominuje špičkový foťák, boduje i zbytek

26.01.2024 05:50 Nemá prakticky žádné slabé místo. Má perfektní displej, vysoký výkon, rychlé nabíjení, odolnost proti vodě. Hlavním lákadlem by však měl být fotoaparát. Vždyť i předchozí model se stále drží na páté příčce v žebříčku DxO Mark. Nové Oppo Find C7 Ultra by mělo být na úplném vrcholu.

Neomezená data dají i pod 320 korun. Ale ne vždy, ne všem a ne nastálo

25.01.2024 13:02 Operátoři stále vymýšlí, jak přilákat zákazníky od konkurence. Některé z nich přesvědčí už běžná tarifní nabídka, jiné naopak zviklá až časově omezený akviziční tarif. Ten však skladbou služeb nemusí sednout každému. Operátoři proto lákají i na neomezená data s obří slevou. Ale pozor, ne vždy se krátkodobá sleva vyplatí.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.