V Kersku se otevřela chata slavného spisovatele: U Hrabala v obýváku

20.05.2024 13:20  Nahlédnout do obýváku, garáže či na verandu autora Skřivánků na niti mohou ode dneška lidé v Kersku na Nymbursku. Chata Bohumila Hrabala se otevírá jako komorní muzeum.

Lukáš viní nemocnici v Orlové: Kvůli zarostlému nehtu jsem málem přišel o nohu!

20.05.2024 13:20  S banálním problémem, se zarostlým nehtem na palci u nohy, šel do orlovské nemocnice pacient Lukáš Kozel . Lékaři mu tu podle něj nepomohli a po kolapsu a otravě krve mohl přijít o život.

Pavel se bude víc zajímat o rozpočet: Chce vědět, kam peníze jdou a zda naplňují priority

20.05.2024 13:20  Kam jdou peníze, nakolik navrhovaný rozpočet odráží skutečné priority vlády či zda některé položky nezůstávají skryté. Prezident Petr Pavel uvedl, že se hodlá o rozpočet ještě více zajímat.

8 profesionálů na Horké lince Blesku: Radili s dluhy, problémovými sousedy či výživným

20.05.2024 13:20  Máte lakomého šéfa, příšerného souseda, případně vám expartner neplatí výživné na děti? Nebo se naopak bojíte, že se kvůli neznalosti zákonů dostanete do problémů, zadlužíte se, nebo dokonce skončíte v exekuci? Každý problém má řešení! Své starosti jste probírali se špičkovými právníky a prezidenty Exekutorské a Notářské komory. 

Jitka Boho se trápí: Co dělám špatně?!

20.05.2024 13:20  Přestože by mohl mít člověk pocit, že je Jitka Boho úspěšnou modelkou i zpěvačkou, ona sama si tak ve slabších chvilkách nepřipadá. Naopak – trápí ji, že jí kvůli rodinnému životu a dvěma ratolestem protéká mezi prsty život profesní...

Novinky o Ficově zdravotním stavu po atentátu: Převoz jinam není možný! Co dalšího řekla nemocnice?

20.05.2024 13:20  Šel pozdravit voliče, když se k němu z boku prodral muž, vytáhl zbraň a z pár metrů na slovenského premiéra Roberta Fica vypálil 5 ran. Až potom ho ochranka dokázala zastavit. Fico po atentátu absolvoval dvě operace. Podle lékařů je mimo ohrožení života. Jeho stav je ale vážný, rekonvalescence si vyžádá dlouhou dobu, uvedla nemocnice. Soud poslal Juraje C. do vazby, k atentátu na premiéra se přiznal. Slovenské bezpečnostní složky pracují také s verzí, že útočník na Fica nebyl osamělým vlkem, uvedli ministr vnitra a zástupce tajné služby. Nemocnice v Banské Bystrici zveřejnila aktuální informace k Ficovu zdravotnímu stavu: „Po dnešním konziliu je pacientův stav stabilizovaný. Klinicky se zlepšuje, komunikuje, zánětlivé hodnoty pomalu klesají. Pan premiér zůstává nadále v naší peči," uvedla nemocnice na Facebooku. Převoz Roberta Fica do jiného zařízení ale podle zdravotníků není zatím na pořadu dne. 

Zemřel právník Pavel Smutný . Bojoval s rakovinou, od Zemana dostal metál

20.05.2024 13:20  Ve věku 64 let zemřel v neděli prezident Česko-izraelské smíšené obchodní komory Pavel Smutný. Informuje o tom server Lidovky.cz, podle kterého Smutný poslední měsíce bojoval s následky onkologického onemocnění. Podle informací Blesku se jeho stav velmi zhoršil během posledních 14 dnů. Smutný od prezidenta Miloše Zemana dostal medaili Za zásluhy. 

V opilosti se osmělil a chtěl uplatit policisty! Toužil ušetřit na pivo

20.05.2024 13:20  Do okénka policejného vozidla pohodil cizinec dvě pětistovky, aby ho nechali s kumpány odjet bez toho, aby je trestali za silniční přestupek. Teď mu hrozí šestiletý kriminál.

Online: Zemřel skutečný přítel Ruska, řekl Putin ke smrti Raísího. Země chystá nové prezidentské vol

20.05.2024 13:20  Íránská státní televize uvedla kolem 5:00 SELČ, že na místě, kde se nachází vrak vrtulníku, na jehož palubě cestoval prezident Ebrahím Raísí, nejsou žádné známky života. Napsaly to zahraniční agentury. Vrak vrtulníku záchranáři nalezli dnes brzy ráno. Nejmenovaný íránský představitel agentuře Reuters řekl, že vrtulník, který měl nehodu v neděli, zcela shořel. Všichni lidé na palubě asi zemřeli, dodal. O pár hodin později íránská státní telvize potvrdila smrt všech osmi lidí na palubě vrtulníku. Světoví státníci vyjadřují kondolence k smrti prezidenta Raísího. 

Atentáty v Evropě: Zastřeleni i ubodáni! Noži se nevyhnuly ani ženy. Kdo běsnění přežil?

20.05.2024 13:20  Za posledních téměř 40 let čelilo atentátu v Evropě mnoho politiků, většina neměla štěstí a svým zraněním podlehla. Přinášíme výběr událostí, které hnuly tehdejší společností a při kterých přišlo o život mnoho veřejných osobností. Útočníci volili hlavně střelné zbraně – jako tomu bylo i v případě atentátu na slovenského předsedu vlády Roberta Fica – a také nůž. 

Svatá s Bohdalovou převálcovala konkurenci: Jiřina je jednička! Divákům spadla brada

20.05.2024 13:20  Česká televize v neděli odvysílala nejnovější film s Jiřinou Bohdalovou Svatá. V režii Jiřího Stracha exceluje nejenom tato naše herecká legenda, ale v roli její dcery zazářila i Lenka Vlasáková . 

Noc kostelů 2024: Termín a program. Které ze zapojených kostelů můžete navštívit!

20.05.2024 13:20  Do letošního ročníku Noci kostelů, která se uskuteční v pátek 7. června 2024, je aktuálně přihlášeno 1678 kostelů a modliteben. Jeho tématem je tentokrát srdce. Kromě Prahy se do ní zapojí všechny kraje. Nejslavnější téma 2. věty Novosvětské je pojící linkou letošní Noci kostelů.

Pozor na nový trik podvodníků: Máte tu balíček, zaplaťte!

20.05.2024 13:20  Dostáváte rádi balíčky? Pak by vás možná taková nevyžádaná zásilka potěšila. Ale jen do doby, než by za ni bylo třeba zaplatit. Petru Bauerovou z Ústí nad Labem rozpálil nechtěný balík doběla.

V Česku řádila supercela. Bahno z bouřky zastavilo vlaky u Chocně, sledujte radar Blesku

20.05.2024 13:20  Noční bouřka zaplavila bahnem železniční trať u Chocně na Orlickoústecku. Hasiči Správy železnic od časného rána pracovali na zprovoznění úseku, což se jim povedlo kolem 8:30, uvedl jejich mluvčí Martin Kavka. České dráhy po dobu výluky nasadily náhradní autobusy. Bouřka způsobila škody i jinde v okrese Ústí nad Orlicí, problémy byly podle mluvčího hasičů Miroslava Poláka také na Svitavsku.

Karel III. vzteky bez sebe: Vyloučení Harry a Meghan získali královské pocty v Nigérii

20.05.2024 13:20  Meghan Markleová a princ Harry se ocitli uprostřed dalšího skandálu. Podle královského experta je král Karel „rozzuřený víc než kdykoli předtím“, protože Meghan a Harry údajně podnikli neoficiální královskou návštěvu Nigérie. Tato akce údajně rozzlobila nejen krále Karla, ale i prince Williama.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.