Italská policie zabavila víc jak 130 Fiatů kvůli nelegálnímu použití italské trikolóry, absurdnější

20.05.2024 17:11 Pokud máte pocit, že neexistuje auto, které by si italskou trikolóru zasloužilo spíš než jakýkoli model Fiatu, mýlíte se. Tedy alespoň italská policie je přesvědčena, že to vidíte špatně.

Ford má letos na elektromobilech prodělat 114 miliard. Tratí 2,3 milionu na kuse a prosí dodavatele,

20.05.2024 17:11 Patálie Fordu s elektromobily jako by neznaly konce. Podobnými kroky si ale spíš jen přidělá další, než aby cokoli vyřešil, však takový Mustang Mach-E je už nyní kritizován třeba za ošizené plasty v kabině.

Primitivní a laciné Mitsubishi porazilo Porsche v testu Car and Driver, má svým způsobem lepší motor

20.05.2024 17:11 Obyčejná levná auta občas porazí drahé sporťáky, stane-li se předmětem srovnání třeba zavazadlový prostor, ale pokud jde o motor? I v tomto ohledu může být Mitsubishi za 300 tisíc dramaticky lepší než Porsche za miliony.

Majitel najel s moderním Ferrari přes 100 tisíc km a teď ho prodává. Je nejlevnější v EU, stojí jako

20.05.2024 11:26 Je vidět, že to není kousek vhodný na přehlídky elegance, ale Ferrari to pořád je. A až „holky budou koukat”, tachometr ani prosezenou sedačku neuvidí. Otázkou je: Kdo si troufne?

Francouzská kampaň radí mužům, aby řídili jako ženy, na velmi tenký led se pouští hned několikrát

20.05.2024 01:01 V dnešní době je to troufalá formulace sama o sobě, navíc je založená na statistických datech, která nikdy nevykreslují celý obrázek. Přes veškerou úctu k ženám bychom se do takových tvrzení nepouštěli.

Němci vyzkoušeli ojeté Porsche Cayenne se zapovězeným dieselem, zrovna s ním ale i po letech funguje

20.05.2024 01:01 Bohužel pro Porsche se znovu ukazuje, že nejvhodnějším pohonem pro SUV jsou dieselové motory, které lze navíc i po letech snáze udržet při životě. Německá značka s nimi ovšem v reakci na Dieselgate skončila a dnes už je nenabízí vůbec.

Číňané ukázali první auto nové značky, která v Česku se svým jménem nemá šanci, cenou přitom umí zau

20.05.2024 01:01 Jako nezřídka okouzlí hodnotou za peníze, neboť přibližně to samé jako evropská a americká konkurence nabízí za poloviční peníze. Dokud ale bude jméno automobilky vytvářet asociace s exkrementy, v Česku jí to nepůjde.

Světu už 5 let chybí největší automobilový manažer všech dob, druhý takový se těžko někdy narodí

19.05.2024 19:20 V jeho případě se sešlo tolik výjimečných faktorů dělající z něj eso světového kalibru, že se něco takového stěží bude opakovat. Ferdinand Piëch měl zázemí, vzdělání, intelekt i charakter, který jej předurčil k tomu z něj udělat vládce automobilového světa. A přesně tím se stal.

Rusové řekli víc k novému vrcholnému Moskviči. Auto větší než Kodiaq může být při ceně základu od 31

19.05.2024 19:20 Významný tento vůz není jen tím, že posouvá nabídku znovuzrozené automobilky do vyšších sfér, pozornost si zaslouží také pozadí jeho příchodu. Rusové si budou nový Moskvič takřka komplet vyrábět sami, také to ho citelně zlevní.

Značce nabízející jen elektrifikovaná auta shořelo dealerství, za poslední roky jich lehlo popelem u

19.05.2024 19:20 Automobilka říká, že s jejími auty nemá tento incident nic společného, faktem ale je, že žádná jiná značka není ani zdaleka spojena s takovým množstvím požárů svých showroomů. Jen nešťastné náhodě se pak věří těžko.

Honda i v této době oznamuje, že do elektromobility napěchuje 1,46 bilionu Kč, nevyřeší tím vůbec ni

19.05.2024 13:31 Představuje to zdvojnásobení dosavadních investic, což ve stínu aktuálního vývoje trhu nedává vůbec žádný smysl. Je hezké, že utracené peníze mají přinést také úspory hmotnosti, jen ty ale nedokážou vyřešit vůbec nic.

Nový čínský unikátní osmiválec našel své využití, je podobně fascinující jako motor sám

19.05.2024 08:30 Podceňovat čínskou konkurenci není radno už proto, že se dnes nebojí absolutně ničeho. Přestanete vyrábět mnohaválcové spalovací motory a na trhu je o ně dál zájem? Ani tomu zjevně Číňané nemají problém vyjít vstříc, dokonce i v jedné stopě.

Ani šéf Fordu už si nemyslí, že elektrický Mustang je vůbec Mustang, raději zapomněl, že ho firma vy

18.05.2024 21:30 Pro Ford jsou elektromobily největšími prodejními propadáky posledních let a představují pro něj zdroj obrovských ztrát. Mustang Mach-E je pak jediný elektrický model, který automobilka prodává prakticky po celém světě, přesto na něj šéf značky raději zapomněl.

Unikla podoba přístrojové desky nového Bugatti. Je jako z jiného světa, tachometr má až do 550 km/h

18.05.2024 21:30 Dobře, asi jsme vyrostli z posuzování schopností aut podle cejchování ukazatele rychlosti, ale 550 km/h? A to zdaleka není to nejzajímavější na přístrojovce nového Bugatti, je to spíš klenot svého druhu.

Porsche 911 Turbo má přejít zpět na manuál a pohon zadních kol. Zdánlivá absurdita dává jistý smysl

18.05.2024 15:50 Působí to jako hloupost, neboť právě u výkonnějších turboaut vývoj už léta míří směrem k pohonům všech kol a automatům. A tato kombinace je už pěkných pár let vlastní i Turbu. Ale vzpomínáte si na auto na fotkách?

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.