Takhle se změnila Andrea Černá z Princezny ze mlejna: Ve 47 nemá děti, pro lásku ale udělala šílenou

20.05.2024 15:50 Na premiéru Troškova dokumentu Troška štěstí zavítala celá řada osobností českého showbyznysu. Na akci se ukázala Sabina Laurinová, Yvetta Blanarovičová nebo Andrea Černá, která se před třiceti lety proslavila svou rolí krásné Elišky ve filmu Princezna ze mlejna. Jak se dnes herečce daří?

Houdové z nevěry manžela málem puklo srdce, po rozvodu našla řešení: Musela jsem to udělat, umřela b

20.05.2024 15:50 Helena Houdová ve dvaceti vyhrála soutěž Miss a měla našlápnuto na úspěšnou modelingovou kariéru. Éterická blondýnka se ale nakonec vydala zcela jiným směrem. Nejprve se stala trojnásobnou matkou a poté propadala ezoterii, které se dnes naplno věnuje.

Na pláži zazáříte i po 50: Při výběru plavek stačí dodržet pár pravidel a modelkovské míry se dostav

20.05.2024 15:50 Pobyt u vody je pro řadu žen noční můrou. Pokud už nepatří mezi ty nejmladší, platí to dvojnásob. Ve skutečnosti to, jestli zazáříte, ale není tolik o vzhledu, jako spíše o přístupu. Pokud se zařídíte podle několika jednoduchých pravidel, letos vás na pláži zaručeně nikdo nepřehlédne.

Bára Štěpánová popsala, jak se stala sekretářkou Václava Havla: Za vše mohla darovaná koloběžka

20.05.2024 10:00 Herečka Bára Štěpánová patří k hojně obsazovaným herečkám. Proslavily ji především role v sérii filmů o Básnicích. V minulosti se ovšem živila i jinou než hereckou prací. Například dva roky byla sekretářkou tehdejšího prezidenta Václava Havla.

Co dělá hvězda Rodinných pout Daniela Choděrová? Vyniká v erotickém sportu a rozdýchává zradu Čermák

20.05.2024 10:00 Herečka Daniela Choděrová se vepsala do srdcí diváků hlavně především kvůli roli Zdenky Vašíčkové v seriálu Rodinná pouta. V posledních letech se objevila jen v pár televizních seriálech. Po bolestivém rozvodu s Hynkem Čermákem žije spíše v ústraní.

Válka českých celebrit na Tenerife: Bendová, Bočanová a Chlad nemůžou vystát Hájka, co provedl tento

19.05.2024 23:00 Na Tenerife je pořádně hustá atmosféra. V oblíbené turistické destinaci zuří válka mezi českými celebritami. Nepřítelem číslo jedna je podle všeho Vlasta Hájek, který je manželem bývalé moderátorky Zuzany Belohorcové. Do sporu se dostal i s herečkou Alicí Bendovou.

Chorobný nevěrník Vinklář: Jeho manželka skončila na psychiatrii, po návratu udělala nepochopitelnou

19.05.2024 17:31 Životem Josefa Vinkláře prošla nejedna žena, některé z nich ale na vztah nevzpomínaly zrovna jako na procházku růžovým sadem. Například pro Ivanku Devátou byl rozvod s hercem doslova vysvobozením.

V nové kriminálce po Hofmannovi ženy šílí, jeho srdce ale patří tajemné ženě, je maminkou slavné zpě

19.05.2024 17:31 Martin Hofmann jde v posledních letech z role do role. Mužného herce milují především divačky. Martina Hofmanna si teď užily v jednom z nových seriálů ČT Vedlejší produkt. Charismatický herec si v něm zahrál kriminalistu. Na sociálních sítích se hemžily pochvalné komentáře hlavně na jeho vzhled.

Jachnická má extrémně talentované děti: Dcera Kristýna pomáhá planetě, syn Matyáš vrcholově sportuje

19.05.2024 17:31 Stanislava Jachnická patří se svým manželem Petrem k nejstálejším párům českého showbyznysu. Dvojice spolu sdílí domácnost třicet let a mají spolu dvě děti. Ačkoliv dcera měla nakročeno jít v matčiných šlépějích, nakonec se vydala zcela jiným směrem.

Vladimír Dlouhý svoje démony neporazil: Vše začalo v Rusku, kde si míchal vodku s cukrem, aby neumrz

19.05.2024 12:10 Vladimír Dlouhý byl nezapomenutelnou postavou české herecké scény. Bohužel osud známému umělci nadělil do života spoustu překážek, které překonával pitím alkoholu. Nakonec zemřel v pouhých dvaapadesáti letech.

Říkal o ní, že je špína a chodí s taxikáři: Monika Binias zuří, její ex o Charlotte vykládá nechutno

18.05.2024 19:50 Kontroverzní hvězda reality show Tchyně Monika Binias se nijak netají tím, že nemůže svému exmanželovi Michalu Štikovi přijít na jméno. Stejně to nyní vidí také mladší z jejích dcer Charlotte, která momentálně neprožívá úplně jednoduché období.

J. K. Rowling se rozhádala s filmovým Harrym, stojí za ním Ron i Hermiona: Za vše může trans komunit

18.05.2024 19:50 Mezi Danielem Radcliffem, který si zahrál roli Harryho Pottera, a spisovatelkou J. K. Rowlingovou, to pořádně vře. Důvodem jsou rozlišné názory na trangender osoby. Zatímco tvůrkyně slavných románů s touto komunitou nesouzní, herec má zcela jiný pohled na věc.

Od videa s oznámením rakoviny se princezna Kate schovává: Množí se konspirační teorie o falešné dvoj

18.05.2024 19:50 Catherine, princezna z Walesu, už delší dobu dělá svým příznivcům veliké obavy. Trojnásobná maminka bojuje s rakovinou a kolem jejího stavu panuje spousta konspiračních teorií. Veřejnost stále častěji volá po nových zprávách týkajících se budoucí panovnice.

Anna Kulovaná ukázala bradavku: Sexy dvojnásobná maminka vypadá skvěle i po čtyřicítce

18.05.2024 14:00 Annu Kulovanou si většina z nás pamatuje hlavně ze seriálů Rodinná pouta a Ordinace. Herečka je aktuálně na dovolené v Řecku, odkud se pochlubila pikantní fotkou nahoře bez.

Alena Vránová se na place bezhlavě zamilovala: Exmanžel se jí pomstil divadelní hrou

18.05.2024 14:00 Alena Vránová brzy oslaví 93. narozeniny a během své herecké kariéry si zahrála v desítkách filmů a seriálů, jako například Ztracenci, Já už budu hodný, dědečku, Vratné lahve, Ulice, či Specialisté. Nikdy se však nezbavila nálepky princezny Krasomily. Jak to měla herečka s muži?

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.